reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Racja, Basiu, Basiu Wszytskiego najjjjjjjjjjjjj, dużo radości i miłości na codzień.:-):-):-):-)
Ja walcze znów z małym, wyciągnął mnie za włosy, popatrzył w oczy, ale spać nie chce :-(

Adaaa ta starsza pani musi odejsć jutro leci, właśnie doczytałam na TVN dziś leci film GATUNEK

Ostatnia edycja:
maylah Dobrze że piszesz bo ja czekałam :-D

justysia85 Nasza działka też koło męża brata.

Basieńka wszystkiego naj naj naj no i zdrówka, bo teraz to najważniejsze :tak:

A mnie coś gardło chyba łapie, chyba czas już na łóżko, a kto nocną straż obejmuje? :-)

Ja będę czuwać jak zwykle, :-):-):-)a dziś zasne pewnie dopiero jak mąż w domciu będzie, powoli zbliza sie do granicy, ale nie wiem dokradnie gdzie, autobus wiezie ich do Poznania,a potem z Poznania do nas jakies 70km musi samochodem przyjechac.
Kamlotka, żeby tylko Ciebie ta angina nie wzieła, nie daj się!!!

Hej Dziewczyny.:-)

Ja się melduję, że żyjemy.
Choć widzę, że jednak nie tęskniłyście za mną....:-:)zawstydzona/y::-(
:-)

No cóż;-)
Aaaaaaaaaa, Dominik dorobił się pierwszego ząbka!!!:-):-)

Nie czytałam dokładnie co u Was tak więc przepraszam:zawstydzona/y:

Daisy26 - mąż ma źle wypisane świadectwo pracy. I ma 7 dni by się upomnieć o zmianę tego!!!

Ostatnia edycja:
Witam się wieczorową porą,

mała śpi od 20.00 ciekawe do której:sorry::sorry: bo ona nigdy tak szybko nie zasypia, no ale dziś mogła być zmęczona, bo przez cały dzień to może z godzinę tylko przespała, bo więcej to na pewno nie, cały dzien spać nie chciała,

Do życzeń dla Basieńki ja również się dołączam, wszystkiego naj najlepszego,

kurcze, poczytałam was przed chwilką i już nie pamiętam co komu miałam napisać:crazy::crazy::crazy:
justynko zaproszenie na nk też ci wysłałam,:-p:-p

pisałyście coś o działkach i swoich budowach, mi też się marzy swój domek najlepiej z niewielkim ogródkiem, co by dzieci mogły wyjść pobiegać, ale jak na razie pozostaje to w sferze marzeń, gdyż teraz mamy mieszkanie, za które trzeba jeszcze kredyt spłacić:crazy::crazy::crazy: no ale moze za 10-15 lat będę też mogła pomyśleć o jakiejś działeczce,

jakaś padnieta dziś jestem, chyba idę się położyć, co by jutro byś rześkim i wypoczętym, mam tylko nadzieje, że moja mała córcia będzie chciała spać u siebie w łóżeczku a nie u nas w łóżku - jak to było dzisiaj w nocy.

miłej i przespanej nocki wam życzę cioteczki:tak::tak::tak:

WŁACHA IWON JAK MOŻESZ !!!
PEWNIE,ŻE TĘSKNIMY!!!:tak::tak::tak:
GRATULLUJEMY ZĄBKA!!!

Swoją drogą ,to ja też niewiem który ząbek,w każdym badz razie my jeszcze do grupki ząbaczków sie jeszcze nie zaliczamy .Wiem tylko ,że JASIU miał pierwszy ALI!!

ABUDZ ja wierze,że wam sie kiedyś uda ,jak sie chce naprawde to cuda można zdziałać.
My też niesty kredyt,bedzie nie unikniony!!!ehhhh
ŻE TA KASA MUSI RZĄDZIĆ NA TYM ŚWIECIE!!!
CHODZCIE STRAJK ZROBIMY W TYM CELU!!!:eek::cool:

Mój sie obudził juz raz po kapieli najadł sie i już w łóżeczku lezy!Mam nadzieje ,że tam poleży do 2-3.

reklama
A Filip prawie spi,
Adudzz Ja też zawsze marzyłam o domku z ogrodem i z drewnianymi , pięknymi schodami,ale teraz już schody odpuściłam, bo jak sie bedziemy budowwac, to tylko jedną kondygnacje, bo taniej:cool:

Do góry