reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ja za kilka miesiacy bede się przperowadzac bo ludzie od których bedziemy kupowac mieszkanie,sa już przy koncówce budowy swojego domu i tam wlasnie czeka na nas taka sasiadka, ale ja mam zamiar się z nią nie spoufalac i mysle ze bedzie dobrze, z tego co wiem ona mieszka z córką i calymi dniami potrafi przesiedziec wlasnie u tych ludzi, nawet nie puka do drzwi tylko wchodzi i opowiada codziennie to samo, no ale zobaczymy ;-)

reklama
ja za kilka miesiacy bede się przperowadzac bo ludzie od których bedziemy kupowac mieszkanie,sa już przy koncówce budowy swojego domu i tam wlasnie czeka na nas taka sasiadka, ale ja mam zamiar się z nią nie spoufalac i mysle ze bedzie dobrze, z tego co wiem ona mieszka z córką i calymi dniami potrafi przesiedziec wlasnie u tych ludzi, nawet nie puka do drzwi tylko wchodzi i opowiada codziennie to samo, no ale zobaczymy ;-)

NO chyba by była jakaś niee teges,przecierz WY to nie sasiadka!!!

O PARAPETÓWA SIE SZYKUJE!!!
:laugh2::laugh2::laugh2::cool:

Myslę ze pomysli jak wiekszosć osob " z takimi młodymi nie ma co gadac" a jesli nie to jakos damy rade , a parapetówka się szykuję mniej wiecej w maju bedzie juz mieszkanko puste, bedziemy robic remont ale wprowadzimy się nieco pożniej bo mama leci za granice na 3 miechy wlasnie w maju i bede zajmowala się domem i bratem ;-) wsierpniu akurat pewnie się tam przeprowadzimy, i tez w sierpniu bedziemy mieli wesele wiec calą kase jaką zbierzemy włożymy w mieszkanie

Adaaa, ale fajnie . My narazie jesteśmy na etapie szukania działki, w marcu mają być na sprzedaż na takim nowym osiedlu, a potem bedziemy czekac a z wroce do pracy ,zeby wziąc kredyt hipoteczny:crazy:

no nie ma to jak byc juz na swoim, kurcze mielismy szczescie akurat z tymi znajomymi od ktorych bedziemy mieli to mieszkanie, bo u nas w zabrzu ciezko teraz zeby coś znaleść, wynajmowane to miesiecznie ok 1200zł plus media a jesli chcesz na wlasność to 150 tyś jak nie wiecej..
ale nie narzekam narazie ze mieszkamy z mamą bo nie musimy się martwic o wiele rzeczy i na poczatku mama wiele rzeczy mi pomogla, pokazala itd. poza tym miejsca jest tu duzo bo mamy 4 pokoje plus wiadomo kuchnia lazienka przedpokoj,
my w trojke zajmujemy najwiekszy pokoj, mamy duzo prywatnośći no ale sami to sami :) chodz pewnie bede czesto najmlodszego brata wołac do nas na noc ;-)

A MI jakiś pryszcz na dupie wychodzi!!!:eek::eek::eek:
A raczej na pośladku!!!:eek::eek::eek:

A MY JESTEŚMY W TRAKCIE TWORZENIA PLANU.Ale gościu i tak w tym roku nie zrobi bo ma dużo roboty!!!
Tylko tyle,że to bedzie dobudowa,a projekt z garażem i tak 2,5 tys.
i do tego okazało sie ,że granica jest bliżej niż myslelismy i z tego budynku ,albo trzeba dach przełożyć bo spad nie moze byc na strone sasiada,albo jeszcze raz zrobic przepis .Dodam ,że sasiadem jest brat męża , a działke dostaliśmy od tescia .No i trzeba teraz geodete i od nowa przepis .
A geodeta 1000zł , przepis1500zł .Tylko ,że tesc powiedział ze geodete pokryje bo nie sprawdził wczesniej jak to jest z granica dokładnie.
No ,ale ja nieche sie prosić ,ani ,zeby ktos mowił ,że płacił i dał kawałek działki ,bo ten kawałek jest szwagra sie okazało,jak wybralismy mapke zagospodarowania przestszennego.
WIEC wole dach przekładać,ale mąż znowu mówi ,ze jak płaci i ojciec z ROBERTEM załatwi ,że da kawałek to nic nie przekłada!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja mu powiedziałam,że i tak zrobisz co zechcesz ,wiec co sie mnie pytasz!!:wściekła/y:
To go w kurza jak tak mówie!!
ALbo ten tekst''trzabyło sobie wziaść chudszą'',heehee!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::cool:

reklama
nic dziewczyny idę robic lozko myc i moze obejze sobie ten film na tvnie chodz pewnie nawet do dotrwam do polowy:-D:-D:-D
DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AA ZAPOMIALAM BASIENKA26_2009 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI IMIENIN,I JESZCZE WSZYSTKIEGO NAJ DLA MALUSZKÓW KTORE DZIS I JUTRO KONCZĄ 4I5MIESIECY:-D

Do góry