reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Abudz wcale sie nie dziwie ,idziemy jak huragan!!

A ten horor dremny,ogladałam go.
Pies w jakiegoś zwierza sie zamieniał i rozszrpywał ludzi!!ehhhhhhhhhh
ide też lulać !!

maylah wskakuj do wanienki!!!:-)
i upojnej nocy Ci życze!!!:tak::tak::tak::tak:;-)

SPOKOJNEJ NOCKI MAMUŚKI!!!!!!
MÓWIE DOBRANOC !!!
DO JUTERKA!!!:cool:

reklama
Teściowie mają wielki dom, i połowa stoi pusta. Ale moja teściowa oczywiście nie ma zamiaru tam wpuścić żadnego syna z rodziną. Ja to nawet bym z nią nie chciała mieszkać, ale jakoś tak dziwnie to wygląda, że dom ogromny i pusty stoi, a synowie kredyty pobrali żeby mieszkania kupić:eek:

Olcia moi teściowie też mają swój dom, parter, pierwsze piętro i drugie piętro, i oni mają czwórkę dzieci, no i był taki okres, że tam mieszkał jeden syn z dwójką dzieci, drugi syn z córką i córka z synem, no i mój M. się wyprowadził bo miał dosyć:cool:, wieczne krzyki, teściowa na wnuki wrzeszczała, one nie wiedziały kogo słuchać, mamy, cioci babci czy może jeszcze drugiej cioci, normalnie masakra, :szok::szok:teraz została tam tylko córka z rodziną, i jej przepisali ten dom, bo reszta nie wytrzxymała psychicznie,
Więc ja tam wole kredyt spłacać 30 lat, a mieć swoje:laugh2::laugh2:

Justynka słodkich, kolorowych snów, muaaaaaaaa :*

To ja też uciekam, Mała miała przerwe w spaniu, herbatke dostała i tak jakoś słabo śpi, ciągle się wierci.

maylah To uciekaj do wanienki :tak::-D:-D

A ja na męża czekam, rano pojechał silnik wymieniac i jeszcze go nie ma :no::no::no::no: Jakieś problemy wynikły :shocked2:

adudz82 jakby nie patzec to Ty rozpoczełaś tą okrągłą stronkę

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy jeszcze ktoś tu jest (oprócz Maylah ;-))ale ja spadam, już mi się oczy zamykają....
Maylah- powodzenia w czekaniu i upojnej nocki :-D trzymaj dzielnie straż nocną.

DOBRANOC WSZYSTKIM. SŁODKICH SNÓW.

reklama
Do góry