reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

witam
vercik_86 wszystkiego najlepszego dla Twojego maleństwa z okazji mini urodzinek
Panegiryka u nas chrzestna kupywała szatkę, złoty łancuszek z krzyzykiem, a chrzestny swiece, z tego co wiem to po warmińsku przynajmiej u nas jest tak ze chrzestny kupuje świece i płaci za chrzest a chrzestna szatke i ubranko, ale to wszystko zalezy jak miedzy soba ustalicie
justysia85 co do tego internetu to obojetnie z jakiej firmy zawsze slyszalam ze sa jakies cyrki tylko zdenerwowac sie czesciej mozna niz pozadnie z niego pokorzystac

dzisiaj znowu u nas nieprzespana nocka i moj staruch mnie wkurzyl, znowu jak maly sie przebudzil o 3, to on do niego gadal i rozsmieszal go jak zmienialam mu pampersa, wiec po nakarmieniu wynioslam sie z koldra do 2 pokoju i kazalam sie zajac Oskarkiem przynajmiej do 8. :-) powiedzaialm ze mama musi miec tez chwile skokoju i moc sie wyspac i nawet nie protestowal

reklama
Witam się i ja, późno trochę, męża już nie ma , wyjechał dziś w nocy, dlatego wczoraj odpuściłam nocną straż, musiałam się z nim porządnie pożegnać, hehehe :-):-):-)Kurczę, ja już tęsknie!!! A wraca dopiero w sobotę o 5 rano. . Teraz maluszek Śpi, w ogóle od kilku dni, żeby nie zapeszać łądnie zasypia, ok 22.30 i śpi do 8 rano , więc niezle:laugh2:

Co do chrzcin , to u nas tez chrzestny kupował świecę, a chrzestna szatkę, ale to wszystko jest kwestią dogadania.

Niuta, ale przygoda z tymi kołami, no masakra,:szok: dobrze,że nic sie nikomu nie stało, mały się nie wystraszył tego huku?

Vercik, Sto lat dla Malenstwa z okazji Mini-urodzinek,a le te nasze dzieciaczki rosną, nie?:rofl2:

U nas tez pogoda do du*****. Nic sie nie chce , a ja jeszcze dziś do pracy jadę, ale tylko na dwie godzinki, deszczyk lekko siąpi, więc spacerku nie będzie.Buziak

Witam się i ja, późno trochę, męża już nie ma , wyjechał dziś w nocy, dlatego wczoraj odpuściłam nocną straż, musiałam się z nim porządnie pożegnać, hehehe :-):-):-)Kurczę, ja już tęsknie!!! A wraca dopiero w sobotę o 5 rano. . Teraz maluszek Śpi, w ogóle od kilku dni, żeby nie zapeszać łądnie zasypia, ok 22.30 i śpi do 8 rano , więc niezle:laugh2:

Co do chrzcin , to u nas tez chrzestny kupował świecę, a chrzestna szatkę, ale to wszystko jest kwestią dogadania.

Niuta, ale przygoda z tymi kołami, no masakra,:szok: dobrze,że nic sie nikomu nie stało, mały się nie wystraszył tego huku?

Vercik, Sto lat dla Malenstwa z okazji Mini-urodzinek,a le te nasze dzieciaczki rosną, nie?:rofl2:

U nas tez pogoda do du*****. Nic sie nie chce , a ja jeszcze dziś do pracy jadę, ale tylko na dwie godzinki, deszczyk lekko siąpi, więc spacerku nie będzie.Buziak
Wózek stał w innym pokoju , mały chyba nawet na to nie zwrócił uwagi , za to ja byłam zielona!
Vercik sto lat dla bobasa!

hej dziewczynki! coraz rzadziej do was tu zaglądam, a jak zajrzę to czytam pobieżnie, bo po prostu brakuje mi czasu. może zdradzicie tajemnicę, jak wy to robicie, że znajdujecie jeszcze czas na bb? :-D
NO TO WPADŁAM, ŻEBY ŻYCZYĆ MALUSZKOM, KTÓRE OBCHODZĄ URODZINKI, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ. TYM, KTÓRE OBCHODZIŁY WCZORAJ, TEŻ ŻYCZĘ NAJLEPSZEGO! my właśnie wczoraj skończyliśmy 4 miesiące :tak:
pozdrawiam wszystkie mamusie!

Witam:-)
Spacerek zaliczony,nawet było dzis dosc przyjemnie,troche słonca i 10 stopni:-)
Dzis mały juz lepiej ,zabki nie dokuczaja:-).A teraz sobie smacznie spi.
Dziekujemy za życzonka i
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MICHAŁKA,ROBERCIKA,KAROLINKI I FILIPKA:-):-):-)100LAT:-):-):-)
A jutro jade na zakupy moze w koncu kurtke kupie bo sie jakos wybrac nie moge,oczywiscie jeszcze dzieciowy sklep trzeba zaliczyc,bazarek,apteke,jakis market i w baku pusto to mało nie wydam ale co zrobic.A Alanek zostaje z babcia,dostanie kaszke i ewentualnie mleczko zamrozone.Zawsze sobie obiecuje ze na spokojnie sie obkupie i dopiero wróce,a latam jak wsciekła po sklepach aby szybciej czesc planowanych rzeczy oczywiscie nie kupie i pedze do domu,2h i jestem z powrotem,no i dzwonie co pół godziny.No i co poradze jak taka walnieta jestem:eek:i pedze aby szybciej do syncia bo moze głodny,moze marudny:no:i tak wyglada mój relaks i wolne od syna.
Mysle o wybraniu sie do kina w niedziele na ,,2012,,ale pewnie zrezygnójemy bo stwierdze ze to za długo,i słyszałam ze wcale nie jest taki fajny.Moze widziała któras ten filmik.

Ostatnia edycja:
Witam:-)
Spacerek zaliczony,nawet było dzis dosc przyjemnie,troche słonca i 10 stopni:-)
Dzis mały juz lepiej ,zabki nie dokuczaja:-).A teraz sobie smacznie spi.
Dziekujemy za życzonka i
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MICHAŁKA,ROBERCIKA,KAROLINKI I FILIPKA:-):-):-)100LAT:-):-):-)
A jutro jade na zakupy moze w koncu kurtke kupie bo sie jakos wybrac nie moge,oczywiscie jeszcze dzieciowy sklep trzeba zaliczyc,bazarek,apteke,jakis market i w baku pusto to mało nie wydam ale co zrobic.A Alanek zostaje z babcia,dostanie kaszke i ewentualnie mleczko zamrozone.Zawsze sobie obiecuje ze na spokojnie sie obkupie i dopiero wróce,a latam jak wsciekła po sklepach aby szybciej czesc planowanych rzeczy oczywiscie nie kupie i pedze do domu,2h i jestem z powrotem,no i dzwonie co pół godziny.No i co poradze jak taka walnieta jestem:eek:i pedze aby szybciej do syncia bo moze głodny,moze marudny:no:i tak wyglada mój relaks i wolne od syna.
Mysle o wybraniu sie do kina w niedziele na ,,2012,,ale pewnie zrezygnójemy bo stwierdze ze to za długo,i słyszałam ze wcale nie jest taki fajny.Moze widziała któras ten filmik.
U mnie to samo, jak juz sie wybiore bez Mari to szybko szybko i do domu bo mi sie wydaje ze maz se nie poradzi i przed oczyma mam widok placzacej corci a jak wracam to mala zadowolona, usmiechnieta, nakarmiona i niepotrzebnie sie spieszylam i martwilam, ale co zrobic tak juz mamusie maja:-p
a co do filmu to ja bylam i mi sie podobal, fajnie efekty specjalne, super sie ogladalo w kinie bo dzwiek robil swoje, kazdy ma swoj gust, nie wszystkim bedzie sie podobal:sorry: fakt ze jest bardzo dlugi. Jak sie akcja zaczela to przestalam myslec co mala robi z tata w domku bo tak sie wciagnelam:-p
Ps. polecam film "Prawo zemsty", nie wiem czy juz leci w Polsce w kinach....

Ostatnia edycja:
BeataZ ja zaglądam codziennie ale nie zaraz nie mam natchnienia na pisanie obiecuje poprawe i częściej będę się odzywać:-):-):-):-):-):-)

Dziś bylismy u ortopedy ostatni raz!!Julek się do wszystkich śmiał:-D:-D:-D,słodziak mały.No i oczywiście niedaleo szpitala jest sklep dl dzieci ,kupiłam mu grzechotko gryzaczek z tinny love,a swoja droga te ceny to masakra .Karolek kupil mały ciagnik metalowy kak rysorak i 18zł:szok:.ALE zaawki sa zajebiste,sama byłam w siódmym raju!!!:laugh2:
A Karolek miał swojego pieniążka i jak zobaczył ,że mama płaci to szybko schował do kieszeni swoja kasiure,heehee CWANIAK MÓJ MAŁY!!!:laugh2:

A z tym netem to tak jest muli jak ch....!!!!
Czasem am ochote rzucić laptopem!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wrrrrrrr....!!

PRZYSZŁA MI PACZKA Z NESTLE ,HUUUURA!!!
wCHODZE DO DOMU I LEZY NA STOLE ,A TESIOWKA MNIE SIE PYTA CZY MIAŁA ODEBRAĆ,heehee!!!

Moje chłopaki dwa starsze poszli do garażu robić karmnik na sprzedarz.Tata sie wziął za zarobek drugi!!!:rofl2:
A wiosna zaczyna produkcje huśtawek ,wiatraków itp. do ogrodu.:rofl2:

Dziewczyny nic mi się dzisiaj nie chce!! Jest po prostu fatalnie :wściekła/y: Na szczęście obie "pociechy" padły, bo już do tego starszego cierpliwość traciłam... a na dodatek zbudził się z katarkiem, który też mu przeszkadza. Na dworze deszcz więc ze spacerku nici.
A ja teraz siedzę przed lapkiem i nutellę łyżeczką pochłaniam, bo nic innego słodkiego w domu nie znalazłam :no: :no::no::no::no:

reklama
Do góry