reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

SŁONCE WITAJ:-)
Justysia ja mam iPlusa:wściekła/y:wiem cos o tym, u mnie nie ma kabla od netu z tepsy wiec nie mam wyboru.
Aja zadnej paczki nie dostałam,tylko w szpitalu troche smieci:no:
Ewa łomatko kiedy ja jadłam takie słodkosci,na tej skazowej diecie to nic nie moge,nawet szarlotki bo mały nie moze jabłek,a tak cos słodkiego za mna chodzi,chyba kisiel mi zostaje.

reklama
Mi też strasznie weny dzisiaj brak:no: najchętniej bym poszła spać, ale Mati na pewno mi na to nie pozwoli...

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MALUSZKÓW, KTÓRE OBCHODZĄ MAŁE URODZINKI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny jakimi zabawkami bawią się Wasze maluszki? Nie wiem co najlepiej kupić. Mamy dużo grzechotek i pluszaków. Chciałam kupić bączka (takiego, jak były kiedyś), ale nie wiem czy znajdę w jakimś sklepie:confused2: Może Wy macie jakieś fajne, hałaśliwe i kolorowe zabawki, które mi polecicie :tak:Nie wiem czy to na tym wątku powinnam pisać, ale mam nadzieję, że odpowiecie;-)

OLCIA bączki są napewno!!!!
Mój Karol właśnie przy bąku nauczył sie chodzić!!!
Miał ich chyba ze 20:szok::szok::szok:.Tak szybko je wykańcz:szok:ał,jeden sie został.
Normalnie je kochał ,aż piszczałz radości.Mówił ''o wwww'',mamy nagrane to,normalnie ,aż serce pękało z radości paczac na takie szczęcie!!
Jak mąż mu pięć naraz puscił to był w siudmym niebie i niewiedział którego łapać!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Teraz ta milość mu prze:laugh2:szła na ciągniki;-) !!!
Są też grające i śiwiecące.Ja myśle o tym świecącym,ale tak za 2 miesiace bo i tak jeszcze bawic sie nie bedzie!!

Mąż sie uparł ,że kupi KALOWI tego bączka mi sie zabardzo nie widziało. NO I TRAFIŁ W 10 !!!

JA myśle nadczyms grającym ,świecacym i kolorowym.tego bede szukac pod choinke.

Narazie bawi sie karuzelą, pałąkiem,gryzakiem często mu zamieniam klamoty,coby sie nie znudziło!!!
Grzechotkami niezawsze,ma jedna ulubiona.
Pluszaki zabardzo mnie nie przekonuja bo na nich roztocza i inne badziewia,które do buzi kładzie.
Musze znowu pomrozić w zamrażlce je,bo dawno tego nie robiłam ,łoooo matko naprawde dawno!!!!!

No i w koncu i jak sie witam. Nadrabilama ponad godzien tyle dzisiaj nabazgrolilyscie...:szok:
Dziekujemy za zyczonka. Bylismy dzisiaj na zakupach swiatecznych (trzeba cos rodzince przywiesc z wyspy) i na mini urodzinkowych. Hehe weszlismy do Next'a z zamiarem kupienia tylko kilku bodow, pajacykow , karpetek. Moj P sie tak krzatal po tym sklepie ze nagle przybiega i przynosi mi ubranko mikolaja dla malego z czapka. Nie moglam sie oprzec i je tez kupilismy no i oczywiscie tez misia urodzinowego.

Dzisiaj jadl pierwsze jabluszko hehe, ale mu nie podeszlo. Mial mine pt. "Co ty mi kurka tutaj wciskasz" hehe

A co do chrzestu to my tez robimy 25 grudnia, ale raczej naciagac nie bede ani chrzestnego, ani chrzestnej sami wszystko kupimy.

Solenizant wlasnie usnal po wyczerpujacym dniu..

No właśnie te pluszaki, to nie jest dobry pomysł na ten moment, bo wszystko w buźce ląduje... Też zamrażam, ale niegdy wszystkiego się dokładnie nie wyczyści:no:
Dlatego szukam jakiś fajnych zabawek... Karuzelke już mamy i kilka innych drobiazgów też, ale chciałabym coś nowego kupić;-) To muszę poszukać tych bączków, jak mówisz Justysia, że to taka radocha. Wiadomo, że na razie nie będzie się sam bawił, tylko obserwował jak mama się bawi;-) hihi.

Vercik- ja ostatnio też oglądałam taki pajacyk Mikołaja z czapką, ale kosztował ok. 60 zł i jednak nie kupiłam:zawstydzona/y: Ale słodko będzie mały wyglądał w święta :-D

mala odpocznie po jedzeniu i zaraz bede jej serwowac jabluszko:-) sama wszystkiego nie zje wiec jej mamusia pomoze:-D
:-D:-D:-Dteż tak robię
dzisiaj znowu u nas nieprzespana nocka i moj staruch mnie wkurzyl, znowu jak maly sie przebudzil o 3, to on do niego gadal i rozsmieszal go jak zmienialam mu pampersa, wiec po nakarmieniu wynioslam sie z koldra do 2 pokoju i kazalam sie zajac Oskarkiem przynajmiej do 8. :-) powiedzaialm ze mama musi miec tez chwile skokoju i moc sie wyspac i nawet nie protestowal
chciałąbym być taka stanowcza jak Ty i jak mnie M wkurzy to zostawić mu małą w nocy i isc spac do pokoju obok. Ale nie wiem czy bym usnęła.:eek:
A ja teraz siedzę przed lapkiem i nutellę łyżeczką pochłaniam, bo nic innego słodkiego w domu nie znalazłam :no: :no::no::no::no:
:laugh2::laugh2::laugh2: dobre. Moj M jak ostatnio nie było nic słodkiego to zjadł kaszki które Julka dostała z nestle. tak się tymi próbkami zapchał ze już nawet kolacji nie zjadł i poszedł spać, jak niemowlę :-D
OLCIA bączki są napewno!!!!

JA myśle nadczyms grającym ,świecacym i kolorowym.tego bede szukac pod choinke.

Musze znowu pomrozić w zamrażlce je,bo dawno tego nie robiłam ,łoooo matko naprawde dawno!!!!!
nawet nie wiedziałam że takie bączki jeszcze można kupić:szok: chyba się skuszę. Również myślę nad czyms grającym, świecącym i kolorowym , tylko CO ?? a z tym mrożeniem pluszaków to mnie zaskoczyłaś nie mialam pojęcia że tak się powinno robić żeby wymrozić te roztocza i inne syfy:eek:
dziś spacerek zaliczony, choć kropiło, to 2 h chodziłam. No a po obiedzie mężuś poszedł odebrać paczkę z poczty, bo awizo było w drzwiach. Patrzę a on przynosi mi 2 paki z nestle i czegoś jeszcze (chyba bobovita). W srodku zupki soczki i deserki oraz broszurki i jakies kupony . Trzeba pozbierać 10 etykiet z gerberkow i wysłać to się dostanie telefon kom z chico. Także zabieram się za zbieranie :-D

Justysia super ,ze u ortopedy wszystko ok :-)
U nas jakoś dzionek zleciał, moja mama się zajmowała dziś jak mnie nie było i cały czas marudził , a jak wróciłam, to uśmiech od ucha do ucha, a teraz zasnął a miałam iśc go kąpać:sorry:
Beata 26, ja też bym chciała coś kupić kolorowego, grającego i edukacyjnego, tyle jest tych rzeczy, że nie mam zielonego pojęcia co wybrać i nawet nie chodzi o to,że za niedługo Gwiazdka, tylko te zabawki co ma, jakieś grzechotki, mata, bujaczek, to już mu sie nudzą, mamy też cos takiego LITTLE TIKES MUZYCZNY OCEAN 3w1 OGRODEK 160F !!!! (833124280) - Aukcje internetowe Allegro
mały się tym lubi bawić ,ale maks pół godziny, najlepiej wieczorem jak te światełka mrugają,
Kurczę ale macie fajnie z tymi paczkami, ja nic nie dostałam, bo nie nie wypełniałam w szpitalu:crazy:

beatko-Z NESTLE ta samą paczke dostałam ,też zieram gerberki !!!:-D
A nie ma ktoś 4 kodów z mleczka nan2 ,nan2aktiv,nan2ha!!
Też jest konkurs i zbawka z chicco do wygrania,a my mleka z puchy nie pijemyi kodów :no:mamy!!:-)

\maylah-a wogóle nie dostałaś ,czy nie wypełniłaś????!!

reklama
Do góry