reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
A co tu tak puściutko ??:szok::szok: Chyba maleństwa tak mamusiom dały w kość, ze wszystkie mamy padły ze zmęczenia? A może z mężami szeleją , :rofl2::rofl2::rofl2:he??Mój szkrab jak narazie śpi, nie wiem czy już na noc, czy jeszcze sie zbudzi na jedzonko. A ja wlasnie obejrzałam "39,5 " i gapię się w telewizor:-)

A tam wczoraj dzien jakiś zryty!Mały marudny był i jakiś humor mialam do D...!!
Miałyby truskawki i śmietana,ale na nic niemiałam ochoty.
Wypilimy kawe z tesciami i wieczorem szampana.
Nikt nie przyszedł i troche smutno mi sie zrobiło ,że najlepsza szwagierka o mnie nie pamietała.Ja o nich zawsze pamietam ,ehhh:-(!!

Wisz ogladam przez przypadek polsat CAFE i mowia o CZŁONKACH!!!:-D:-D:-D
A MÓJ MĄŻ CHRAPIEEEE!!!:rofl2:

MASAKRA BEDA POWIEKSZAC SOBIE CZLONKA !!!
BO PLACZA ZE SA ZA MALE,PONOC WIEKSZOSC MEŻSZCZYZN TAK MA!!!heehee
My przynajmniej nie mamy z tym problemu,czy za mała ,czy za duża,heeeeehe!!!

Ostatnia edycja:
No faceci mają bzika na tym punkcie a to o technikę chodzi, hehehe
Ja też zawsze pamietam o urodzinach wszytskich znajomych i rodziny, a niektórzy nawet widzą na naszej klasie , kto ma urodziny i życzen nie napiszą, przykre to , ale co począć?
Mały sie obudził :-(

Ostatnia edycja:
Widzisz już tak jest!!!
Ja też wszystkim na NK składam życzenia zawsze jak widze,ale cóż zrobić!!
:-:)-:)-(
A najsmutniejsze jest to ,że rodzin nie pamieta!!!Albo niechce pamietac!!:-(

reklama
Heh, no to jest przykre, ze malo kto pamieta, zwlaszcza ze ktos inny sie stara.
Moj skarbek dzisiaj padl jak kawka, po calym dniu pelnym wrazen. Ja tez jestem zmeczona i zaraz zmykam lulku.

Do góry