reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Tez tak tu zagladam i zagladam a tu pustki :rofl2: pewnie sie niedlugo zacznie nocne markowanie........ :-D:-D:-D

maylah porod super expres :tak: i jeszcze powiedz ze to pierwszy porod :confused::rolleyes::oo:

reklama
Hej kobitki, taka zalatana jestem od 2 dni, a może raczej cholernie niezorganizowana....
Maylah gratulacje dla szwagierki, szybciutko się uwinęła:-D
Poczytam może co tam nadrukowałyście, ale nie obiecuję ,że popiszę więcej. Jakoś cięzko mi się zebrać do czegokolwiek. A jutro bioderka u Karolinki i u mnie kontrola czy mam dalej ciągnąć ten antybiotyk. Gardło już nie boli więc chyba pomogło, kwestia antybiotyku czy dalej go brać czy już koniec. Aaa i jeszcze badania krwi jakieś mam zrobić bo w głowie się kręci od miesiąca i więcej.
Jak coś to spokojnej nocki kobitki:-)

maylah -GRATKI DLA SZWAGIERKI!!!
NIE MA JAK TO URODZIĆ W 11MINUT!!!
a TY wiesz co to znaczy jak mąż daje prezent bez powodu!!!???:cool:
ŻARTOWAŁAM !!!HEEHEE ...:-D:-D;-);-);-):rofl2:

SPAĆ MI I TO JUŻ !!!
BO PÓZNIEJ TRZEBA NADRABIAĆ!!!!!;-);-);-):-D

Wiecie co kobitki, ja się zastanawiam z tym spaniem-niespaniem Waszych maluszków i intryguje mnie bawienie w nocy. Moja Karolka też w nocy się budzi na cyca ale jest cyc i tylko to. Czasami próbuje uśmiech i "zagadac" ale ja jej nie odpowiadam. Kładę ja w łóżeczku gaszę lampkę i udaję że śpię a tak naprawde nasłu****ę co ona robi. I czasami mlaska jakby jeszcze była głodna ale czekam co będzie dalej. Zazwyczaj usypia po chwili, czasami zaczyna marudzić ale nie z głodu tylko z powodu, że nie chcę z nią sobie posiedzieć. I chyba moja wytrwałość pozwoliła mi na takie nocki a nie inne. Milczę jak ma problem z zaśnięciem i coś tam zaczepia i to działa. Poza tym w dzień jak drzemki sobie robi to w warunkach codziennej krzątaniny. Radio głośniej, i wszyscy mówią normalnie(oczywiście bez krzyków), a na noc wyciszenie, cichutko radio i malutka lampka w kącie zeby nie rozpraszała.
Nie odbierzcie że sie mądrzę ale moze warto spróbować. Ja wstaję rano wyspana. Powodzonka:-)

Justysia, no mam nadzieje, ze to oznacza nic więcej jak KOCHAM CIĘ!!!!
Moje dziecię, jak wykrakałam zresztą właśnie się obudziło, mleczko wypiło i teraz zamiast spać , to się przewraca z plecków na brzuszek, w kółko, i oczywiście zadowolony na maksa:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
O spaniu chyba zapomniał, ehhh powtórka z rozrywki

Justysia i kto to mówi spac bo nadrabiac bedzie trzeba :-Dty nawiekszy fan nocnych schadzek na bb:-D
gabiaz duzo zdrówka:-)
Mój w nocy tez sie nie bawi,ja z Nim wcale nie gadam a i on jest tylko strasznie marudny jak sie przebudzi,no nad ranem cos by rozmawial i wtedy lipa jak chce jeszcze pospac to koniecznie do mojego wyra przytuli sie i zasnie jeszcze.Co nie znaczy ze nie moglo by byc lepiej głodomorek mógłby zadziej sie budzic a przedewszystkim szybciej jesc,przysypia przy cycu a jak go odkładam to on wtedy dalej głodny i trwa to ze 20 min kiedys to 5 min i po jedzeniu.Zobaczymy jak dzis pospi po kaszce:-)
maylah jakby mój mi kupił cos bez okazji to bym w kominie musiała zapisac,złoty chłopak ,pracowity,sam domek nam wykancza,prawie wszysto sam chociaz to nie jego fach,no i kocha Nas bardzo ale ani on romantyczny ani wyrywny do miłych gestów,jak na imieniny kupi bombonierke ktura sam zje to jest dobrze.ale nie mozna miec wszystkiego,a szkoda:-)
DOBRANOC

Oj cos weny mi dzisiaj brak :-(. Ja tak samo robie w nocy. Przewijam, butla chwile poczekamy, zeby sie odbilo i do lozeczka. Chwile sie pokreci, ulozy i zasypia. Nauczylam go, ze noc to noc i trzeba spac.

Dziewuszki ide spac bo padam po tej nieprzespanej nocy. Dobranoc wczystkim ciotkom.

reklama
Wlasnie moj cudowny:wściekła/y: maz obudzil corke! poszedl na dol myc butelki i zrzucil na podloge garnek, ahhh szkoda gadac i zamiast byc cicho to jeszcze klnal krzyczac:wściekła/y:
Obejrzelismy filmik, oj super byl:tak: i teraz leze w lozeczku:-D raczej nici z przytulania bo on cos mnie dzis wnerwia, mam ochote go walnac:wściekła/y: ale nie bede taka, bo jeszcze sie poplacze:-D:-D:-D
Ja robie jak Gabiaz, noc to noc cisza i ciemno, zero gadania do malej i ona nawet juz nie probuje zagadywac bo jak jest glodna to poprostu sie kreci z zamknietymi oczami, dostaje butle i znow spi ale jak byla malutka i sie budzila w nocy to maz do niej gadal, chcial sie sam bawic:szok:
Gabiaz zycze zdrowka, oj mi tez by sie przydalo, cos kiepsko ze mna ostatnio, wlasciwie od porodu:eek: ale jak bylam u lekarza to nie raczyl mi zrobic badan:crazy: ale znow musze isc i zagadac by mnie przebadali bo kiedys padne i kto sie zajmie mala:eek:
Lece spac ciotki klotki
idzcie spac i wy i zero pisania po nocach!
slodkich snow

Do góry