reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ja uciekam do łożeczka, chociaż trochę pośpie przed pobudką Małej :tak::tak: Ciekawe o której dzisiaj to nastąpi :eek::eek: pewnie ok 2

Papaśku nieśpiącym Mamusiom :tak::tak::tak::tak::tak::tak: I kolorowych snów tym już dawno śpiącym, do jutra.. Obym czas znalazła:-D:-D:tak::tak:

reklama
A dzis bylismy u neurologa i tez dobrze pan doktor pokazywał nam cwiczonko wzmacniajace brzyszek i mamy nieraz tak cwiczyc i pokazywac jak najlepiej go brac na raczki i nosic co by kregosłupa nie obciazac,wogóle fajny ten doktorek
beatka podziel sie z nami, chetnie bym sie czegos nowego dowiedziala.
dobrze ze juz nie bedziesz musiala truc malej furaginem i super ze juz lepiej:-)

ja tez ide spac, tabletki na przeziebienie wziete, mleko z miodem wypite i teraz pod kolderke.
KoLoRoWyChYcH SnOw!!!

Ostatnia edycja:
vercik_86 jako specjalistka to pewnie to jeszcze tak poukladalas zeby jeszcze glebiej siegac do kieszeni takich wariatek jak ja :-)

Niestety z braku znajomosci tubylskiego(islandzkiego) nie moglam pracowac na tym stanowisku... no i jeszcze ten kryzys tutaj..wiec wzielam to co bylo.. ale jak wrocimy do polski to chetnie wroce do swojej ukochanego zajecia.. niestety czesto wiarze sie to z nocnym zostawaniem w pracy..:eek:

Mowie dobranoc i co by wam skarby ladnie spaly.

Ostatnia edycja:
witam się z samego rana

wiecie co położyłam wczoraj małą o 22 spać i ona cały czas śpi :szok::szok::szok: była tylko jedna pobudka o 5 bo smoczek uciekł z buźki, ale dosłownie po 3 min spała spowrotem,

korzystam z okazji i lece nadrobić wczorajszą waszą produkcję:-) no i przede wszystkim kawkę trzeba wypic:tak::tak::tak:

Witam jestem tu nowa, jestem mamą 3 dzieci w wieku 9,10 lat i najmłodszy maluszek ma 4 miesiace.
myślę że mnie przyjmiecie do Siebie-będziemy mogły razem porozmawiać,podzielić się radami , pozdrawiam.]-myślę że któraś mama coś odpisze.
:-)

Witam jestem tu nowa, jestem mamą 3 dzieci w wieku 9,10 lat i najmłodszy maluszek ma 4 miesiace.
myślę że mnie przyjmiecie do Siebie-będziemy mogły razem porozmawiać,podzielić się radami , pozdrawiam.]-myślę że któraś mama coś odpisze.
:-)

fredka witaj serdecznie na forum, im nas wiecej tym lepiej:-):-):-)
napisz coś więcej o sobie i udzielaj się na forum ile tylko chcesz:-D:-D:-D
tutaj zawsze któraś ciotka z bb odpisze :tak::tak::tak:

Tak więc mój Kubuś kończy jutro 4 miesiące, nie przesypiamy jeszcze nocy, marudzimy byc może na ząbki , a czas powrotu do przcy nieubłagalnie się zbliża

reklama
Dziewczyny... ja Was naprawde podziwiam, ze w nocy siedzicie przed komputerem :tak::tak::tak:
Kiedy Igor zasypia, czyli ok 20-21, to ja za godzine leze juz w lozku. :-D Pewnie po 2h juz spie, a Wy na forum :-)
Jak Wy na drugi dzien funkcjonujecie?:shocked2:

Co do prezentow... na Mikolaja malemu pewnie kupimy cos piszczacego, szeleszczacego, grajacego, bo te zabawki ktore ma chyba mu sie juz znudzily.
Co do gwiazdki to tez myslalam nad tym krzeselkiem, ale babcia cos 'przebakiwala', ze moze kupi...zobaczymy. To dla Igora.

A co dla mojego... ? :eek:Jest maniakiem samochodowym, ale to co bardzo chcial juz ode mnie dostal. Mam jeszcze miesiac.... jak bedziecie miec zlote pomysly to wrzucajcie. Moze cos podpatrze :-D

Teraz milego i pogodnego dnia zyczymy. Maly poki co spi, ja zmykam na sniadanie. Oby sie nie rozpadalo, bo zamierzamy isc na dluzszy spacer [w koncu].

Pozdrawiam.

Do góry