reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dmuchawiec, ale przykra historia, miejmy nadzieje,że jutro się uda, ba MUSI!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Niech Zosieńka dobrze podróż zniesie!!!!
Ja dziś dostałam okres już drugi i to w miarę regularnie , bo po 29 dniach, narazie w miarę bezboleśnie

reklama
Mała wkoncu śpi :eek: po ponad dwóch godzinach usypiania, jakaś masakra ostatnio z tym usypianiem jest.

Co do prezentów to ja też nie mam pojęcia :no::no:
Chciałam mężowi kupic maszynkę z tymi wibracjami, jakąś dobrą, ale te wkłady chyba są drogie??? :eek: No chyba że na allegro mozna taniej dostac :happy:

dmuchawiec no to szkoda że wyjazd nie wypalił :confused2: Jutro na pewno pojedziecie :tak:

maylah a te krzesełka to plastikowe szukasz czy drewniane??? Plastikowe bardziej mi się podobają. Patrząc na cenę to chyba chodzi o plastikowe.

Spadam na inne wątki :-)
Czy są jakieś kobietki nieśpiące tak jak ja???

Witam moje kochane :-)

Dmuchawiec ojejku szkoda ze nie pojechaliscie, zycze jak najszybszego opusczenia domku... ale dla nas to lepiej, mozemy przeczytac jeszcze jeden twoj post (hihi ale ze mnie lizus :-D)

Jaki mily temat zeczelyscie, nie ma to jak o prezentach gadac :-) Ja juz w zasadzie dostalam, bo moj mezulek tydzien temu mi Thermomix fundnal (musze sie pochwalic :-D) cudna rzecz, szaleje w kuchni i jestem przeszczeliwa. Ze to dosc troche kosztowalo, to zapewnial ze to i prezent dla niego i nic nie chce. Jednak juz mu upolowalam i na Mikolaja dostanie gre a pod choinke cale pudlo gazet o jego ukochanych samochodach :-) Ze mieszkamy za granica i nie ma dostepu do nich to mysle ze sie ucieszy. Dla malego mam stonoge i krokodyla z Fisher Price i Sigikid (sa bajecznie kolorowe i kazda czesc cos robi- dzwoni, trzeszczy, piszczy). Pod choinke mam komplet ksiazeczek pluszowych.

Krzeselko do karmienia dostal od chrzestnej, wiec jeden wydatek z glowy. A o chodziku to nawet nie myslalam, bo wszedzie mam malutkie progi i pelno chodniczkow, dywanow i dywanikow, wiec nawet by sie nie mial gdzie tym poruszac ;-)

KAMLOTKA JA ,JA!!!!
mężuś ugrzal mi pół piwka z soczkiem i pije.Zaraz POD kołderke!

DMUCHAWIEC,ale PECH.ALE co zwlecze to nie uciecze!!!;-)

MAYLAH ,konia dobrze widzisz ,ale z tą ładną dziewczyną,to coś nie tak!!!:tak::tak::-p:-p:-p

NIUTA może tego laptopa,albo coś z cistoliny!!!
Mój KArol jeszcze na niego za mały ,ale na dzień dziecka bedzie w sam raz na laptoka!!!

maylah a te krzesełka to plastikowe szukasz czy drewniane??? Plastikowe bardziej mi się podobają. Patrząc na cenę to chyba chodzi o plastikowe.

Ja też wole plastkiowe,tylko są drogie,ale ładne.
dREWNIANE ma KARolek,ALE przeciesz mu nie zabiore,zreszta juz mi mowił ,że to jego:szok::cool::-D!!!
Ale ogólnie je gorzej w czystosci utrzymać.
A dla męża napewno coś wymyślisz!!!;-):-D

A ja mam pytanie, ktore nasunelo mi sie po przeczytaniu innego watku (walka z kilogramami, ale nie chcialam tam pisac, zeby szanowac nerwy naszej kochanej Iwon :-))

BeataZ tak napisalas o tym swiatecznym nastroju... i mam takie pytanko, bo tutaj to ludzie maja fizia na punkcie swiat, w moim sasiedztwie juz od dobrego tygodnia jest pelno okien z ozdobami swiatecznymi, swiatelkami itp. Czy w Anglii tez sie to tak wczesnie zaczyna? Nie mowie ze mi sie to nie podoba, ale uwazam ze to ciut za wczesnie...

W Polsce to pewnie w supermarketach tez jest juz pelno ozdob, ale w oknach? Jakie sa wasze obserwacje, bo niestety juz dawno nie bylam w Polsce w okresie przedswiatecznym, co o tym myslicie i jak wy do tego podchodzicie? Ja pamietam ubieranie choinki w Wigilie i swiatelka tez zazwyczaj od tego czasu.

ja tez nie spie...
Dmuchawiec obys jutro doczekala sie wyjazdu:-)
Annie moja siostra kiedys dostala od meza Thermomix, swietna sprawa no i rzeczywiscie troszke kosztuje:tak:
Kamlotka wspolczuje, u nas na szczescie mala usypia szybko, tylko przytuli sie do ulubionego kocyko-slonika Edka i spi:-D
Justysia ja tez lubie koniki:-D szkoda ze ani jednego tu nie ma w okolicy:no:

A ja mam pytanie, ktore nasunelo mi sie po przeczytaniu innego watku (walka z kilogramami, ale nie chcialam tam pisac, zeby szanowac nerwy naszej kochanej Iwon :-))

BeataZ tak napisalas o tym swiatecznym nastroju... i mam takie pytanko, bo tutaj to ludzie maja fizia na punkcie swiat, w moim sasiedztwie juz od dobrego tygodnia jest pelno okien z ozdobami swiatecznymi, swiatelkami itp. Czy w Anglii tez sie to tak wczesnie zaczyna? Nie mowie ze mi sie to nie podoba, ale uwazam ze to ciut za wczesnie...

W Polsce to pewnie w supermarketach tez jest juz pelno ozdob, ale w oknach? Jakie sa wasze obserwacje, bo niestety juz dawno nie bylam w Polsce w okresie przedswiatecznym, co o tym myslicie i jak wy do tego podchodzicie? Ja pamietam ubieranie choinki w Wigilie i swiatelka tez zazwyczaj od tego czasu.

tutaj choinki stoja juz w hotelach od okolo miesiaca, wystawy tez swiateczne a juz nie wpomne o pulkach sklepowych:sorry: a powiem ci cos jeszcze, kartki na swieta mozna bylo juz kupic we wrzesniu:-D:-D:-D:-D masakra jakas! ja uwielbiam swieta ale troszke przesadzaja, jak tylko skoncza sie swieta to zaraz pojawia sie wszystko na wielkanoc choc jeszcze tyle miesiecy przed nami:tak:

reklama
Do góry