reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Hihi no tak, tylko jeszcze o Walentynkach zapomnialas :-) To tez szalenstwo :-)
W sklepach to tutaj tez pelno, i tez prawie od wrzesnia-pazdziernika... Ale w oknach prywatnych domow:confused2: Mnie to troche rozbraja, ja chyba zaczekam do Wigilii :-)
Od piatku startuja cos markty swiateczne, cos jak odpusty, tylko ze mozna tam kupic produkty wylacznie zwiazane ze swietami Bozego Narodzenia. Praktycznie w kazdej miejscowosci przez ktorys weekend az do swiat to sie odbywa, duzo ozdob robia dzieci z przedszkoli, uposledzone itd. To akurat uwielbiam, jakie cudenka tam maja... Jezeli kogos to interesuje, to wyglada to np tak: [video=youtube;yVz6nId6Z90]http://www.youtube.com/watch?v=yVz6nId6Z90&feature=PlayList&p=C8787FDD13CF68D7&index=0[/video]

BeataZ zagladac zagladam, ale jakos sie nie zadomowilam ;)

To samo jest tutaj dziewczyny. Rozumiemw sklepach. W zeszlym roku pracowalam w sklepie i w styczniu juz jajka wielkanocne byly, kurczaczki itd, a choinki stoja w centach handlowych juz od pazdziernika. Nie ma to jak dzialanie na psychike czlowieka.

Annie jak ladnie, ja to uwielbiam ogladac rozne ozdoby itp ale z dekorowaniem domu czekam zawsze do samych swiat, no ale w tym roku bedziemy na wigili w Polsce wiec nie wiem jak to bedzie
wiesz co ja tez zagladalam ale podobnie jak ty nie moglam sie tam odnalezc, jakos sie nie zadomowilam, dziewczyny tam sa zzyte i dziwnie tam sie czulam nowa, obco. dlatego siedze tylko na lipcowkach, u nas tak jakos jest fajnie:)))

Ostatnia edycja:
vercik_86 jako specjalistka to pewnie to jeszcze tak poukladalas zeby jeszcze glebiej siegac do kieszeni takich wariatek jak ja :-)

BeataZ my zostajemy i tez sie juz nie moge doczekac dekorowania, wlasnie najbardziej lubie ogladac te cudenka co na swieta wyczarowuja :-)

annie22 ale świątecznie się zrobiło, a mi w te święta smutno będzie bo moi rodzice lecą do szkoccji na wigilie i sylwestra :-( Do siosry i brata i do ich rodzin, no ale jeszcze jeden brat zostanie

O widzę, ze nocna straż przejęła służbę!!:-):-):-):-):-)
Mój Filip nadal nie śpi, ja już świra dostaję z tym jego zaspypaniem , zasypia ok 24 i spi do 8 ale ja tak marzę o wolnym wieczorze,żeby choć z mężem można było miło spędzić czas, a tak późno to już się nie chce:cool: Zazdroszczę Wam Mamusie szybko zasypiających Maluszków
Co do ozdób, to w Polsce aż tak drastycznie nie ma jak w Anglii, ale już przed Wszystkimi świętymi były ozdoby w sklepach do kupienia,a teraz to już bardzo dużo tego, ja tak lubię jak od mikołajek ten nastrój, jak śnieżek prószy , wszędzie słychać Last Christmas, I gave you my heart....... ehhh, :happy:
Kamlotka no szukam tych palstikowych krzesełek, jakoś bardziej mi się podobają

Ufff.no i w koncu doczytałam co naskrobałyscie przez dwa dni:-)
Moje chłopaki spia smacznie:-)a mamusia sie gzi po necie:-D
wizytka u urologa nie najgozej,teraz mamy sie zapisac do nefrologa,nareszcie moge mu odstawic ten paskudny furagin bo pluje nim i ciuszki żółte,dobrze ze chociarz sie spiera.A dzis bylismy u neurologa i tez dobrze pan doktor pokazywał nam cwiczonko wzmacniajace brzyszek i mamy nieraz tak cwiczyc i pokazywac jak najlepiej go brac na raczki i nosic co by kregosłupa nie obciazac,wogóle fajny ten doktorek,zartował do Alanka ze postażał sie strasznie od ostatniego razu:-)A i juz nie musimy isc na kontrole bo wszystko dobrze:-)
A w tym roku snieg wyprzedził reklame coca coli czyli i tak niezle z tym przyspieszaniem swiat.Mi sie nie podoba jak w niekturych sklepach juz Bozo Narodzeniowo przed Wszystkimi Swietymi.
A Wy spac bo jutro znów bede miała problem z nadgonieniem:-)

kamlotka my tez bedziemy spedzac bez rodzinki... Tzn. tylko moja mala, czyli synus i mezus, to pierwsze nasze swieta tak daleko, zawsze jakos udalo sie do Polski pojechac, jednak ostatnia podroz w pazdzierniku-listopadzie tak przezylismy, ze wolimy nie jechac tylu km poki maly troche nie podrosnie. Szczegolnie jeszcze ze pewnie przez swieta to tu straszne korki beda... I wlasnie zeby nie czuc tesknoty, trzeba troche zaczarowac te swieta :-)

maylah a ja bym sie zamienila, bo do tej pory maly chodzil spac ok 22-23 i spal do ok 3 i pozniej dospal do 5-6 a teraz chodzi o 20, spi do pierwszej i o 3-4 chce sie bawic! Kombinuje tylko jak go przestawic, ale dzisiaj zasnal tylko o 20:40 wiec i tak sie spodziewam wczesnej pobudki...

Beacia82 to super ze wszysto u was w porzadku :). Ale jako dobra ciotka moglabys sie pochwalic ta wiedza tajemna na temat cwiczen brzuszka i noszenia :D

Ostatnia edycja:
reklama
Filip usnął sam w łóżeczku, ufff mam nadzieje,że to już na noc,
Annie, tak to z nami mamami jest, jedna by chciała tak, druga tak, :rofl2::rofl2:
TO i ja dziś zmykam, bo jakos oczęta mi sie kleją,
Słodkich snów Kochane :-)

Do góry