reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
justysia ma racje! czas na zmiany:-D ja ciagle zmieniam decyzje i wszystko mi sie nudzi wiec ciagle cos kombinuje:rofl2:
justysia a co to za zdjecie? prawie nic nie widac...chyba ty na jakims sprezynowym koniku???:-D

WŁASNIE NIC NIE WIDAĆ !!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Musze wykombinować cos innego!!:rofl2::-p

Na placu zabaw,usiodłałam takiego!!!:-p:-p:-p
Ale męża :no:mam zamiaru zmieniać!!:-p;-);-);-)

No to wstaw Justysia to zdjęcie nam w wątku , żebyśmy mogły pooglądać tego konika:-):-)

watawie ,wstawie:tak::tak::tak:
ale już nie dzisiaj nie dam rady!!!
Karol MI sie rozwył,a JUlek za nim ,normalie urwanie głowy.A te samoluby z góry mi pukają.
Jaj im pukne ,to zobaczą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:!!!

MAYLAH ,a co CI konie w glowie!!!:-D;-);-);-)???:laugh2:

Widzę ,że przedświąteczne zakupy prezentów już w pełni! Ja też kombinuje co kupić facecikom! Największy problem mamy z tym najmłodszym , bo on wszystko ma po starszym bracie , albo dostał w prezentach! Zastanawiam sie nad jakimś telefonikiem , ostatnio znalazłam na allegro taki z mozliwością nagrywania i odtwarzania! Ale jeszcze nie wiem! Ze Stasiem też problem , bo jeszcze w grudniu ma urodzinki!
Przypomniało mi się ,ze mamy schowane Bangi po Stasiu , ale on bardzo mało z tego korzystał ,bo już miał rok jak to dostał, ale pamiętam ,że była to super sprawa! może któraś pomyśli o takim prezencie dla bobasa!
A co do krzesełka do karmienia to mam taki z regulacją oparcia wysokości itp. i już z niego korzystam, także polecam!
Dobra ja wam trochę podoradzałam teraz wy mi doradcie co kupić 4 latkowi i 6-miesięcznemu bobasowi!

Niuta ja tez sie nad takim krzesełkiem zastanawiam, na allegro pełno takich i całkiem sensowne ok 200 zł ceny, bo u nas w sklepach są po 350:szok:
a to bangi, to co to jest?
Niuta my rok temu naszej chrześniaczce 4 letniej kupiliśmy laptopa edukacyjnego, jest tam program do nauki literek, cyferek , i jakieś gry , ona bardzo go lubi i teraz wszędzie z nim jeździ:-)
A co do Maluszka, to nie mam pojęcia:sorry:
Justysia, a bo widzę że żółty konik,a na nim jakaś piękna dziewczyna siedzi,:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Ja tylko na chwilkę:-( Nigdzie dziś nie pojechalismy, w samochodzie się akumulator rozładował i w ogóle nie zapalił:-( Jak pech to pech:-(
Jedziemy jutro.
Czytam Was z przerwami od 17tej i dopiero teraz skonczyłam. Mała śpi,mąż poszdł do garażu sprawdzićjak tam auto, czy jutro nie będzi epowtórki z przykrej niespodzianki. Mam nadzieję, że nie i wreszci ewwyjedziemy z tego dziurewa straszliwego. Siedzętu od porodu, już nie mogę!!!!!!
Co do prezentów to ja mężowi w tym roku kupuję książkę-przewodnik po ciekawych miejscach w Polsce. A małej ślimaka-smakosza z fisher price. Co prawda trochę na wyrost ten ślimak, więc sięjeszcze zastanowię.
Zmykam, bo padam dzisiaj, co za dzień! W dodatku dostałam jakiegoś krwawienia:wściekła/y:Ni episzę, że to okres, bo podobno często w okresie karmienia kobiety mają takie krwawienia śródcyklicze, które wcale okresem nie są:tak:Ale byćtego pewnym można gdy się regularnie co rano mierzy temperaturę(naturalne metody planowania rodziny)noi ja mierzę i wychodzi na to, że to nie okres.
Dobra, zmykam.
Ściskam Was wszystkie bardzo, bardzo mocno!!!

Do góry