reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
no i ja sie witam wieczorkiem
jak wczoraj corcia przespala caly dzien to dzis :no: no ale nie jest zle. teraz spi ale cos strasznie sie kreci, czasem tak ma jak maz ja nakarmi i ulozy do snu, hmm chyba poterzebuje by mamusia poprzytulala:-)
wiecie co ostatnio ciagle mysle o nastepnym dziecku:-D razem z M chcemy miec jeszcze jedno za rok, tzn chce zajsc w ciaze jak mala bedzie miala roczek, no moze troszke ponad , to zalezy kiedy nam sie uda;-). nie chcemy miec wiecej dzieci niz dwoje, no chyba ze nam sie cos zdarzy:sorry: tak bardzo bym chciala zeby Mariska wychowywala sie z braciszkiem lub siostrzyczka, a nie sama bo i tak jestesmy bardzo daleko od rodziny. no to takie moje marzenie:-)
adaaa moja pije roznie raz 150 raz 120 a czasem 90 nawet po 4 godz:eek: nie wiem czy to normalne:baffled::confused:
milego wieczorku....

Jednak jeszcze nie wszystkie śpią. BeataZ A miałaś tak po porodzie, że kategorycznie już nie chciałaś dzieci??? Bo ja tak miałam, ale to już minęło :tak::-D Myśle że mogłabym się zdecydowac na następne, ale trochę pózniej niż Ty, no chyba że...... ;-);-);-);-)

No, ja też bym chciała jeszcze jedno , ale tak za 4 lata, choć już miałam takie myśli, ze jestem w ciaży, ale na szczęsice dziś dostałam okres, ponad rok temu miałam ostatni, więc pora się znowu przyzwyczaić.... ehh, fajnie było bez okresu

Witam Was z rana:-)U mnie jak żartowali kiedy następne dziecko to byłam wręcz oburzona, a teraz zaczynają mi się takie myśli plątać po głowie:tak:Jednak to mało realne mój M jest z odzysku i ma córkę z 1-go małżeństwa, teraz druga córcia mu się trafiła, a i wiek nie jest bez znaczenia-ma 39 lat a ja 33:szok::szok::szok: na pewno pogadam z nim o tym, bo dzieci lepiej się chowaja jak mają rodzeństwo, zobaczymy:-)

Witajcie, mój od dwóch dni znowu co 1h,2h w nocy się budzi, ale teraz to ciągle by jadł. I dziś wypatrzyłam, że chyba to jednak ząbek idzie, ma czerwone dziąsełko z boku i białe z góry. To pewnie powód, a ostatnie 4dni tak ładnie spał. Zmykam bo marudzi.

makro u mnie identycznie jest.. budzi sie co 2h i caly czas chce jesc nie popusci nic, poza tym strasznie sie zaczol wiercic przez sen.. a jak on sie wierci to ja juz nie spie.. aa tak juz bylo fajnie

reklama
kamlotka mnie porod nie zniechecil do dzieci, moze dlatego ze przebiegal narutalnie bez komplikacji i choc bez znieczulenia lub innych przeciwbolowych to moglabym rodzic drugie:-) chce odczekac rok zeby moj organizm sie troszke zregenerowal i do dziela!!!!
moja corcia cos ostatnio dziwnie je, jak pisalam u nas jest roznie raz 150 raz 120 a czasem tylko 60 lub 70ml po prawie 4 godz przerwy, nie wiem czy to normalne:confused: no aleprzeciez nie bede jej wciskac mleka, jak bedzie mocno glodna to zje wiecej hmm dobrze ze choc troszke herbatki wypije.
Dzis mamy 3 miesiace!!!!!!!!!!:-):-):-)

Do góry