reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

witam się:-) w pochmurny poranek:baffled:
Dzisiaj mam spokój od D:tak: pojechal chyba kolo 6 rano gdzieś i mam "wolną" chatę:-D o jedno dziecko mniej;-):-D

fela to przynajmniej dzieci nam się udały (albo my takie zdolne w wychowywaniu:-D), że nie są zazdrosne;-)

stopi dobrze, że już jesteście! I oby to był ostatni raz! Trzymam kciukaski mocno:-)

aha, mam do Was dziewczynki prośbę:tak: Jakbyscie miały sekundkę czasu to głosujcie proszą na moją Nati w konkursie BoBovity. Mozemy wygrać soczki, a żę Szymek jeszcze za mały to chociaż Nati bedzie zadowolona (Jak wygramy to się moge z Wami podzielić:-))
BoboVita - Galeria konkursowa

Ostatnia edycja:
reklama
...ale numer...karola615 zmieniłaś zdjątko a ja myślałam ze mamy nową forumkowiczkę....jestem wzrokowcem i rozpoznaję was po zdjątkach:eek::eek::eek::eek::szok::-D:-D:-D...
...aż się uśmiałam sama z siebie:-D

zasada jest taka - jedzenie jest podzielone na trzy grupy - białka, węglowodany i neutralne, nie łączysz w jednym posiłku białek i węglowodanów - np jak jajecznica to bez chleba, jak kotlet to bez ziemniaków, na początku ciężko się przyzwyczaić, ale potem jest rewelka, nie chodzisz głodna bo jesz ile chcesz, byle rozdzielać, jak znajdę moją książkę, to napiszę ci tytuł
zasadniczo można jeść wszystko, choć wiadomo trzeba ograniczyć słodycze, poza tym radzą ograniczyć kawę, alkohol... ale przy normalnej diecie byłoby jeszcze gorzej ;-)

a też bym była zainteresowana:-)

zagłosowane:-):-)

Karola moj glos tez oddany:-) podobnie jak gustlicek myslalam ze jest ktos nowy na forum bo zdjecie masz inne:-D

Karola głosowałam, a wczoraj też sie zastanawiałam czy karola to ty czy nie, bo tych nr to nie pamiętam:-D

A ja chciałam się zapisać na szczepienie małego i parę minut po 9 numerków już nie było:szok: a mówili, że po 6-tym tygodniu szczepienie Teraz tydzień czekania. W sumie w szpitalu mówili że po 7-mym tygodniu, także chyba ok.

Stopi dobrze, że już w domu i mam nadzieję, że wkrótce poradzicie sobie z tymi choróbskami:tak:

Pogody ładnej ciąg dalszy:-), a u mnie cd. mycia okien, bo elewację w końcu skończyli, nie jest to łatwe przy Filipku, ale każda wolna chwila jest wykorzystana, tyle, że sterta prasowania czeka...

...ale numer...karola615 zmieniłaś zdjątko a ja myślałam ze mamy nową forumkowiczkę....jestem wzrokowcem i rozpoznaję was po zdjątkach:eek::eek::eek::eek::szok::-D:-D:-D...
...aż się uśmiałam sama z siebie:-D

ja tez jestem wzrokowcem;-) to wyobraź sobie jaki miałam mętlik jak sie nam dzieci porodziły i kilka dziewczyn pozmieniało obrazki! :-D teraz to juz kwestia przyzwyczajenia, a że kobieta zmienną jest to musiałam cos pozmieniać:-)

dzięki za głosy dziewczyny, czekamy na więcej bo konkurs do końca września;-)

Witam, wreszcie zaczynam mieć troszkę więcej czasu dla siebie, chociaż mój maluszek w ciągu dnia prawie nie śpi, ale za to zaczyna trochę interesować się zabawkami,:tak:
Od 2 tygodni podczytuję was regularnie;-), ale z pisaniem było ciężko.
Moja Tosia ma 8 tygodni i wczoraj byłam u ortopedy, stwierdził, że troszkę słabiej odwodzi lewą nóżkę i zalecił szerokie pieluchowanie i krążenia nóżkami z ich mocnym odwodzeniem, tylko że małą bolą te ćwiczenia, a na temat szerokiego pieluchowania naczytałam się dużo negatywnych rzeczy i już sama nie wiem co mam robić.:confused: A co wy o tym sądzicie? Miałyście ten problem?

Witam, bylam wczoraj wkoncu u gina, wszystko wporzadku no i zapytalam o antykoncepcje no to polecil mi cerazette czy ktoras z Was stosuje te piguły ? bo niewiem czy zaczac brac tzn boje sie skutkow ubocznych, czytalam w necie opinie i są rozne.przede wszystkim nie chce przytyc, co o tym myslicie ?>

reklama
mój gin powiedzial ze te tabsy sa stworzone wlasnie z mysla o kobietach karmiacych, aa i nie ma wzgeldu to czy ma sie chlopca czy dziewczynke

Do góry