reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ale się nadrukowałyscie w ten dzionek :-) Więc postaram sie po kolei:-D
Stopi przyjeżdżaj, na razie pogoda jest super i podobno ma być tak cały weekend:tak:Hmmmm....a ten stylista w Mrągowie- intrygujące, bo ja lubię eksperymenty:tak:
Kaciuszka takie łatwe ćwiczonka z oddychaniem odpowiednim przy okazji, np. koci grzbiet robiony b. powoli z wdechem przez nos i wydechem ustami; na obrzęki na mnie super podziałało podnoszenie chusteczki stopami i na siedząco z piętami do podłogi zginanie stóp i prostowanie, rozciąganie itp. oraz oglądanie spodu stopy. No i lekkie rozciąganie kręgosłupa:tak:
Kamlotka gratuluję narodzin córeńki!!!
Witam nową mamusie na forum:-)
Jeśli chodzi o wpadki.... Dużo tu można by napisać. Moje kochanie które sie wkrótce pojawi na świecie jest dzieki chwili zapomnienia. Tez nie wiem czy bedę z jej ojcem czy nie... Wkurza mnie jak kumpela mi mówi, że ja nie mogę mysleć nawet o tym że miałabym zostać samotną matką, a ja jestem na to gotowa. A przecież różnie to bywa i trzeba być przygotowanym nawet na najgorsze i wtedy cieszy to, co się dostaje dobrego od losu:tak: Tak wiec dziewczyny nie przejmujcie się gadaniem, to było zawsze i pozostanie. Nie ważne czy ma się 19 czy 30lat:tak: Ludzie muszą plotkować i obmawiać aby odwrócić uwagę od swoich niedoskonałości i złych wyborów. Może się kiedyś to zmieni ale na pewno nie we wszystkich kręgach....

reklama
Izabell, Sam gratuluję córeniek!!!
Oj kobitki i dzieciątka wzięły sobie do seruszek, że już lipiec i wszystkie po kolei się ślicznie rozpakowują. Ja się zabieram w końcu za spakowanie torby. Nie ma co.... babcia zawsze mi dobrze życzyła więc na pewno nie był na darmo ten sen:tak:

Ja zmykam wlasnie na Mazurki :tak::tak::tak:
Mam nadzieje, ze sie tam nie rozpakuje :-D:-D

Zycze Wam milego weekendu. Tym co sie zaczna rozpakowywac w weekend zycze szybkich i przyjemnych porodow :-D

GABIAZ - mam nadzieje, ze pogoda podpisze ;-) , bo nie ma nic gorszego niz geraty w deszczu bleeee

IZABELL - gratulacje!!!

aaa jeszcze SAM - gartulacje!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
no trzeba się pakować a ja dopiero w połowie prasowania :dry:

Przygotowujecie może jakieś zapasy - mrożone obiadki na czas po porodzie? ja powoli zaczynam... bo moja druga połowa to tylko kiełbase z mikrofali potrafi :wściekła/y:

Sam, izabell96 ogromniaste gratulacje! A tak wczoraj zerkajac na liste lipcowek pomyslalam ze dlugo sie nasze panie nie odzywaja wiec moze maja dzieciatka przy sobie :-) Czekam na wasz powrot doswiadczenia i relacje :-)

stopi69 udanej pogody i wypoczynku :tak:

sam,izabel gratulacje dla was dziewczyny córeczek

nikolleczka gratuleczki dla ciebie ,kochana jakoś mi umkneło twoje rozpakowanie:-D:-D:-D:-):-):-):-D:-D:-D

Uf moi goscie dopiero niedawno pojechali,bilans to naklejki na ścianie,posiana trawa zdeptana,świezo umyte szyby tarasowe wymazane,obrós zalany i można by tu jeszcze sporo wymieniac,oj nie wiem jaka ja cierpliwośc bede miała do swojego dziecka jak mnie taki nerw bierze przy innych dzieciach,może to kwestia przyzwyczajenia.No i ja bede miec narazie jedno to i bałagan mniejszy.

a powiedzcie dziewczyny może któraś to miała,strasznie mnie brzuch swedzi już z 15 min.ale normalnie tak że najchetniej to bym sie druciakiem drapała.mam nadzieje ze mi przejdzie i że to nie ma żadnego wpływu na dziecko,w koncu to tylko swedzenie nie mam uczulenia,ale już głupia jestem i przewrażliwiona jakas może.:confused::baffled:

reklama
Do góry