reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

dziendoberek spiochy:-p:tak::tak::tak:
pogoda u mnie ta sama, czyli osma rano i juz upal:sorry2::sorry2::sorry2:
biore sie wlasnie za moje wlosy, bo zeby je umyc to sie zbieram jak cholercia:dry::dry: krzyz wysiada:-:)-( no ale w razie czego na porodowcke musze jakos wygladac:sorry2::sorry2: potem za okna sie wezme i pastowanie podlog:-D:-D:-D
no i sniadanko po raz trzeci:zawstydzona/y::zawstydzona/y: wlasnie mi sie polskie paroweczki cielece grzeja:-D:-D
milego dnia zycze:-)

reklama
Witam sie i ja od rana
U mnie tez dzis kolejny piekny dzien sie zapowiada i mam nadzieje,ze tak juz zostanie:-)
Natalia ja tez wlasnie wcinam sniadanko,ale dopiero pierwsze:-)
Alusia mam nadzieje,ze wszystko u Ciebie w porzadku:-)
Milego i slonecznego dzionka Wam Dziewczynki zycze:-)

Witam :))
Tak wszystko w porządku ... skurcze były ale się skończyły :(( teraz znowu jest spokój ...
Nie spałam do 6 bo mnie skurcze męczyły a teraz zamiast rodzić to co ... ale jestem wsciekła !!

Oj ... nie wiem :(( od 23 się męczyłam a teraz się czuje jak nowo narodzona heh ;P
Tylko że mam twardy brzuch i mały się delikatnie tylko rusza ... :(
Nic juz nie wiem i w domu urodze heh najwyżej :p

To dobrze,ze chociaz sie dobrze czujesz:-)I tak jak Natalia mowi,moze to faktycznie cisza przed burza?No nic Ci nie pozostaje,jak tylko cierpliwie czekac,pozdrawiam!

Witam z rana,
człowiek spokojnie siada przed kompem ze śniadankiem a tu w nocy się takie rzeczy działy.
Alusia trzymam kciuki, żeby następna taka akcja skończyła się na porodówce.:tak::tak::tak:

Witam sie i ja,

Matylda - GRATULUJE ROZWIAZANIA!

Monia - w koncu rozpakowana! Bogu niech beda dzieki! Trzymam kciuki za zdrowy rozwoj malenstwa! :tak:

Alusia - ale noc :szok: Trzymaj sie dzielnie kochana, dziecie samo zdecyduje kiedy cie nawiedzic :-D

U mnie nic koszmarna - najpierw nie moglam zasnac do 1 w nocy, potem o 3 w nocy na komorke mi dzwoni "nieznany numer" odbieram a tam cisza, potem o 3:30 to samo. To juz nie spie bo sie martwie co to - moze cos z mama ale przeciez nie bede do niej dzwonila o 3 w nocy! Udalo mi sie usnac na sekunde a o 5 meeega skurcz w lydce :wściekła/y: Normalnie wyc mi sie chce z tego wszystkiego :no:

I mam pytanie do doswiadczonych dziewczyn - wiem ze sa fajne metody na przyspieszenie zeby maluszek byl z nami, a na opoznienie? Zeby jak najdluzej wytrzymac?

Milego dnia dziewczynki

reklama
Do góry