A kiedy będziecie zamawiać? Nas straszyli trochę, że czasem trzeba czekać 2 miesiące na dostawę Ale ostatecznie wybraliśmy espiro a to polska firma i fura była gotowa w 2 tygodnieJa chcę taki lub cybex priam już miałam poprzednio cybexa i byłam zadowolona
reklama
Dostępny jest na bobowozki od ręki .Jak mąż wróci w sobotę to chce jeszcze na żywo zobaczyć u nas w hurtowni .A kiedy będziecie zamawiać? Nas straszyli trochę, że czasem trzeba czekać 2 miesiące na dostawę Ale ostatecznie wybraliśmy espiro a to polska firma i fura była gotowa w 2 tygodnie
No najważniejsze zobaczyć na żywo i sprawdzić czy będzie wam odpowiadał my też chcieliśmy inny wozek, ale sprzedawca pokazał nam ten i po przemyśleniu sprawy wybraliśmy tenDostępny jest na bobowozki od ręki .Jak mąż wróci w sobotę to chce jeszcze na żywo zobaczyć u nas w hurtowni .
kartuszka87
Początkująca w BB
Jakiego misia szumisia polecacie???
Hej, moze to przez pogodę.... U mnie pochmurno i chlodno, dziś wstałam całkiem bez energii. A wczoraj przed snem mąż mi urządził rozmowę dyscyplinującą Prosił mnie, żebym więcej odpoczywała i groził, że jak nie to nakabluje na mnie moim rodzicom My dziś rozpoczęłyśmy 32 tydzieńHej dziewczyny mnie dziś głowa boli .Dzisiaj zaczynam 33tydzien jeszcze tylko 5 tygodni
Nie wiem czy masz dzieci, ja jestem w pierwszej ciąży i nie kupuję żadnego, chyba, że dostaniemy od kogos w prezencie. U dwójki dzieci mojej kuzynki i u szwagierki szumiś w ogóle się nie sprawdził.Jakiego misia szumisia polecacie???
Super, że mąż tak o Ciebie dba.moj też czasem nie ochrzania, że mam siąść na tylku a nie ciagle cos robić. My też nie kupujemy szumisiaHej, moze to przez pogodę.... U mnie pochmurno i chlodno, dziś wstałam całkiem bez energii. A wczoraj przed snem mąż mi urządził rozmowę dyscyplinującą Prosił mnie, żebym więcej odpoczywała i groził, że jak nie to nakabluje na mnie moim rodzicom My dziś rozpoczęłyśmy 32 tydzień
Nie wiem czy masz dzieci, ja jestem w pierwszej ciąży i nie kupuję żadnego, chyba, że dostaniemy od kogos w prezencie. U dwójki dzieci mojej kuzynki i u szwagierki szumiś w ogóle się nie sprawdził.
reklama
kartuszka87
Początkująca w BB
Polecisz jakiś?Polecam kupić monitor oddechu. Droższa inwestycja bo pieluszkowy 2 lata temu ok 300 zł. Ale dla mnie wartyy zakupu. Spokój sumienia gwarantowany