reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Hej dziewczyny mnie dziś głowa boli .Dzisiaj zaczynam 33tydzien🥳🥳🥳 jeszcze tylko 5 tygodni😁
Hej, moze to przez pogodę.... U mnie pochmurno i chlodno, dziś wstałam całkiem bez energii. A wczoraj przed snem mąż mi urządził rozmowę dyscyplinującą 😂 Prosił mnie, żebym więcej odpoczywała i groził, że jak nie to nakabluje na mnie moim rodzicom 😆 My dziś rozpoczęłyśmy 32 tydzień 🩷
Jakiego misia szumisia polecacie???
Nie wiem czy masz dzieci, ja jestem w pierwszej ciąży i nie kupuję żadnego, chyba, że dostaniemy od kogos w prezencie. U dwójki dzieci mojej kuzynki i u szwagierki szumiś w ogóle się nie sprawdził.

Hej, moze to przez pogodę.... U mnie pochmurno i chlodno, dziś wstałam całkiem bez energii. A wczoraj przed snem mąż mi urządził rozmowę dyscyplinującą 😂 Prosił mnie, żebym więcej odpoczywała i groził, że jak nie to nakabluje na mnie moim rodzicom 😆 My dziś rozpoczęłyśmy 32 tydzień 🩷

Nie wiem czy masz dzieci, ja jestem w pierwszej ciąży i nie kupuję żadnego, chyba, że dostaniemy od kogos w prezencie. U dwójki dzieci mojej kuzynki i u szwagierki szumiś w ogóle się nie sprawdził.
Super, że mąż tak o Ciebie dba.moj też czasem nie ochrzania, że mam siąść na tylku a nie ciagle cos robić. My też nie kupujemy szumisia

Polecam kupić monitor oddechu. Droższa inwestycja bo pieluszkowy 2 lata temu ok 300 zł. Ale dla mnie wartyy zakupu. Spokój sumienia gwarantowany

reklama
Do góry