reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Hej dziewczyny ja dzisiaj od rana mam wersję już od rana rosołek się gotuje i będę robić kopytka .Ogarnęłam podłogi i wezmę się za składanie praniai prasowanie .Pogoda niby ponura ale dzisiaj jest super .Zaraz druga kawke wypije i się biorę dopóki mam ochotę😁
Super, ja też energii mam sporo. U nas cieplutko ale dziś raczej siedzimy w domu bo syn obudził się zakatarzony i bez humoru i sił. Także kurowanie w domu nas czeka. Ja dziś miałam wizytę bo mój gin wyjeżdżą na urlop i za tydzień go nie ma. Malutka nadal poprzecznie ułożona i ciężko ja było pomierzyć. Przytyła 200 g teraz ma 1700g. Także po wielkim synu będę mieć drobniutka córeczkę

reklama
Hej dziewczyny ja dzisiaj od rana mam wersję już od rana rosołek się gotuje i będę robić kopytka .Ogarnęłam podłogi i wezmę się za składanie praniai prasowanie .Pogoda niby ponura ale dzisiaj jest super .Zaraz druga kawke wypije i się biorę dopóki mam ochotę😁
Ja dopiero ogarniam się do życia. ;D
Super, ja też energii mam sporo. U nas cieplutko ale dziś raczej siedzimy w domu bo syn obudził się zakatarzony i bez humoru i sił. Także kurowanie w domu nas czeka. Ja dziś miałam wizytę bo mój gin wyjeżdżą na urlop i za tydzień go nie ma. Malutka nadal poprzecznie ułożona i ciężko ja było pomierzyć. Przytyła 200 g teraz ma 1700g. Także po wielkim synu będę mieć drobniutka córeczkę
Jak planujesz sn to powinno być łatwiej ;)

Hej! To ja wczoraj miałam dzień sprzątania I prania, bo u nas pełno tego żółto-zielonego pyłu i strasznie było nakurzone 😃 Dzisiaj mam dzień luzu, babcia z dziadkiem przywieźli mi rondel gołąbków, mąż kupił ciasto w cukierni i zaraz jedziemy odebrać wózek 😊🩷

Hej! To ja wczoraj miałam dzień sprzątania I prania, bo u nas pełno tego żółto-zielonego pyłu i strasznie było nakurzone 😃 Dzisiaj mam dzień luzu, babcia z dziadkiem przywieźli mi rondel gołąbków, mąż kupił ciasto w cukierni i zaraz jedziemy odebrać wózek 😊🩷
Zrób zdjęcie jaki kupiłaś ja się zastanawiam nad mima xiari złotym☺️

A cos się stało, że przed terminem urodziła?? Ja już się momentami zastanawiam czy przypadkiem nie urodzę za wcześnie a że tak powiem teściowa(choć jesteśmy bez ślubu z partnerem) cały lipiec prawie jest na wyjeździe i wraca późno 24.07, my mamy 25.07 jechać do szpitala bo termin wystawiony jest o tydzień za wcześnie, przez spóźniona owulacje, wiec jakby się zaczęło jeszcze wczesniej to bylibyśmy z dwójką maluchów sami :p do tego auto mam totalnie rozwalone a co chwilę dobieram kredyty na naprawę i już silnik nawet robiłam z uszczelka pod głowica i innymi pierdolami :/
Nie wiem dlaczego jej tak szybko poszlo, to juz jej 5 dziecko I ma cukrzyce. Moze kombinacja tygo?

Załączniki

• 20230524_174042.jpg
    20230524_174042.jpg
    752,1 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Ja chcę taki lub cybex priam już miałam poprzednio cybexa i byłam zadowolona

Załączniki

• Screenshot_2023-05-24-20-18-28-427_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-24-20-18-28-427_com.android.chrome.jpg
    171,1 KB · Wyświetleń: 68
Do góry