reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

To my wstrzymaliśmy się z zakupem nowego auta do przyszłego roku 😊 Ledwo wygrzebaliśmy się z takiego duzego remontu (wymiana okien, przestawianie scian, nowe wylewki, podlogi, drzwi, wszystkie meble i urządzenia), a zaszłam w ciążę i pojawiło się mnóstwo wydatków związanych z urządzeniem pokoju dla Córeczki, zakupem wózka, łóżeczka itd., nie wspomnę o badaniach w ciazy. Chcielibyśmy jeszcze przed porodem zrobic remont wejścia do domu. Mam nadzieję, że pod koniec roku znowu odbijemy się od dna 😅

Trzymam kciuki za wyniki krzywej i wizytę, daj znać jak synek rośnie 😊
Mnie dziś męczy biegunka, wszystko przeze mnie przelatuje a za chwilę czuję taki głód, że mam wrażenie, że zemdleję... 😑
Też tak miałam ostatnio ☺️.Jak nie zaparcia to biegunka 😁☺️

reklama
O tak tak, właśnie kupilismy 7 osobowy samochód żeby pomieścić te foteliki a tu jeszcze trzeba rzeczy dla malego ogarnąć 😜
Ja mialam dzis 3 test krzywej cukrowej, mam nadzieję że też wyjdzie dobrze.
Właśnie czekam na wizytę u lekarza, zobaczymy jak nam chłopak wyrósł 😊
Jaki kupiliście? Ile macie dzieci? My też wymienialiśmy forda Focusa hatchback na peugeot 5008 7 os. Ale więcej dzieci nie planuje ;). Dwójka mi wystarczy plus psiak

Jaki kupiliście? Ile macie dzieci? My też wymienialiśmy forda Focusa hatchback na peugeot 5008 7 os. Ale więcej dzieci nie planuje ;). Dwójka mi wystarczy plus psiak
Vw tiguan allspace to jest wersja 7 osobowa. Mamy juz 2 a to bedzie 3, odbieramy samochod w czwartek 😊
Maly ma 2.2 kg i wszystko wyglada ok, nie mam zdjec bo sie kryl.
Dzis urodzila synka moja szwagierka, 35 tydzien, malutki jest ale zdrowy 😍

Vw tiguan allspace to jest wersja 7 osobowa. Mamy juz 2 a to bedzie 3, odbieramy samochod w czwartek 😊
Oglądaliśmy vv ale peugeot lepiej wyposażony był. I trójka będzie z tyłu sama czy jedno do przodu a Ty do tyłu?

Oglądaliśmy vv ale peugeot lepiej wyposażony był. I trójka będzie z tyłu sama czy jedno do przodu a Ty do tyłu?
My akurat wybralismy wersje r line wiec ma wszystko to co chcielismy. Teraz tylko trzeba sie przyzwyczaić do rozmiarów samochodu 🙈
Nie wiem jeszcze jak jedziemy jeździć, wcześniej ja siedziałam z tyłu z obiema, teraz są same z tyłu. A tu nie mam pojęcia 🤔

2.2kg to już takie duże dzieciątko 😍 w którym tygodniu ciąży jesteś?
Gratulacje dla szwagierki! I dużo zdrówka dla niej i maleństwa 🩷

A cos się stało, że przed terminem urodziła?? Ja już się momentami zastanawiam czy przypadkiem nie urodzę za wcześnie a że tak powiem teściowa(choć jesteśmy bez ślubu z partnerem) cały lipiec prawie jest na wyjeździe i wraca późno 24.07, my mamy 25.07 jechać do szpitala bo termin wystawiony jest o tydzień za wcześnie, przez spóźniona owulacje, wiec jakby się zaczęło jeszcze wczesniej to bylibyśmy z dwójką maluchów sami :p do tego auto mam totalnie rozwalone a co chwilę dobieram kredyty na naprawę i już silnik nawet robiłam z uszczelka pod głowica i innymi pierdolami :/

My akurat wybralismy wersje r line wiec ma wszystko to co chcielismy. Teraz tylko trzeba sie przyzwyczaić do rozmiarów samochodu 🙈
Nie wiem jeszcze jak jedziemy jeździć, wcześniej ja siedziałam z tyłu z obiema, teraz są same z tyłu. A tu nie mam pojęcia 🤔
To my używany więc wersja którą oglądaliśmy była uboższa od peugeot. Ważne by nam się sprawowały ;)

reklama
Hej dziewczyny ja dzisiaj od rana mam wersję już od rana rosołek się gotuje i będę robić kopytka .Ogarnęłam podłogi i wezmę się za składanie praniai prasowanie .Pogoda niby ponura ale dzisiaj jest super .Zaraz druga kawke wypije i się biorę dopóki mam ochotę😁

Do góry