DziewczynkaHej. U mnie termin 27.07.2023r. Jak tam Wasze maluszki znacie już płeć?
reklama
Aaa bo już doświadczona jesteś u nas to pierwsze dzieciątko więc lepiej trochę wcześniej jednak zacząć ale myślę że za ok miesiąc, na razie przygotowujemy pokoje kończyny remont który miał być już dawno skończony przynajmniej mamy motywację do działańJa też noc nie kupuje w ciąży z synkiem robiłam zakupy koło 7 miesiąca to teraz pewnie też tak będzie
Myślę, ze to jest toJak to rozpoznać? U mnie 16+2 i dziś jedząc słodkie ciasto poczułam takie jakby pulsowanie z lewej strony podbrzusza. Najpierw się wystraszyłam, że to bol, ale szybko minęło No u nie bolało mimo wszystko za jakieś pół godziny znowu to poczułam, potem jeszcze raz i jeszcze... myślałam że może mięsień mi drży albo się przeciążyłam, wieczorem brałam prysznic i jak tylko zmoczylam ciało ciepłą wodą to znowu poczułam takie pulsowanie, ale trwało chwilę dłużej zastanawiam się czy to już to, czy jeszcze nie trudno mi opisać dokładnie to uczucie, ale dziś pojawiło się wielokrotnie a wcześniej nigdy
Niestety nie pomogę, nie miałam i zrobilam wywiad iżadna z koleżanek moich nie mialaCzy któraś z Was miała albo w obecnej ciąży ma łożysko przodujące ? Czy Wam się przesunęło w późniejszych tygodniach?
Ja mam z tyłu, moja kuzynka całą ciążę miała przodujące łożysko i nic się nie zmieniło w tej kwestii.... ale rozwiązanie przebiegło pomyślnieCzy któraś z Was miała albo w obecnej ciąży ma łożysko przodujące ? Czy Wam się przesunęło w późniejszych tygodniach?
selenia0
Początkująca w BB
O i to najważniejszeJa mam z tyłu, moja kuzynka całą ciążę miała przodujące łożysko i nic się nie zmieniło w tej kwestii.... ale rozwiązanie przebiegło pomyślnie
I jeszcze jedno pytanie, czy któraś z Was ma przepukline w odcinku ledzwiowym? Ja ma 1cm i zastanawiam się jak to będzie z porodem czy cc czy naturalnie. Pierwszy miałam cc 8.5 roku temu wsazaniem byla waga syna 4530g ale wtedy jeszcze nie miałam żadnych dolegliwości kręgosłupowych dopiero 4 lata temu miałam atak rwy i wyszła przepuklina.
reklama
Inna_ale_taka_sama
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny Jak się dzisiaj czujecie ? Byłam wczoraj na badaniach połówkowych i z dzidziusiem wszystko dobrze i znamy już płeć. Lekarz potwierdził że to córeczka