reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Dziewczyny czy u której z Was lekarz w 15 tygodniu powiedział że prawdopodobnie chłopiec a na połowowych była zmiana?
My narazie nie wiemy w poniedziałek idę na wizytę to pewnie będzie wiadomo .
Aaaa muszę sie pochwalić 😁 3 ciąża i w końcu udała się córeczka 🥰🥰🥰🥰 jestem taka szczęśliwa
Gratulacje
My 7 córek 🙊 a co tym razem zobaczymy może w poniedziałek będzie wiadomo 😄😄

reklama
Cześć dziewczyny ☺️
Ostatnio zrobiła się straszna cisza na grupie 🙈 Dzisiaj przychodzę z pytaniem, macie konkretna i sprawdzona listę wyprawkową ? Drugie pytanie do doświadczonych mam: Macie swoje numery jeden bez których nie wyobrażacie sobie funkcjonowania z maluszkiem ?

Ja się dziś fatalnie czuje. Rano w kościele mało nie zemdlałam. I cały czas teraz leżę. Brzuch mnie boli jakoś dziwnie. Może to dlatego że 21 tydzień się zaczął a dzieci wyjątkowo ruchliwe jak na ten czas. Obiadu dziś nie będzie😔

Cześć dziewczyny ☺️
Ostatnio zrobiła się straszna cisza na grupie 🙈 Dzisiaj przychodzę z pytaniem, macie konkretna i sprawdzona listę wyprawkową ? Drugie pytanie do doświadczonych mam: Macie swoje numery jeden bez których nie wyobrażacie sobie funkcjonowania z maluszkiem ?

Na pewno aspirator do noska, termometr bezdotykowy, dla mnie ważny jest też laktator . Gdzieś powinnam mieć moja listę wyprawkowa z poprzedniej ciąży, jak znajdę to się podzielę, bo też niebawem będę się zaopatrywać w inne rzeczy niż tylko ubranka hihi

reklama
Ja jutro idę na wizytę do lekarza ,nadal czekam na wyniki amino .Jutro minie dwa tygodnie może do końca tyg.beda wyniki

Do góry