Gość Marta
Fanka BB :)
2 noce z rzędu wstaje o 3 i do 5 nie spi a na 8 mam do pracyTeż tak macie? Strasznie się męczę. Dzieciaki (2i5lat) nie mają litości i wstają o 6rano. Jest 8 a ja ledwo chodze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 noce z rzędu wstaje o 3 i do 5 nie spi a na 8 mam do pracyTeż tak macie? Strasznie się męczę. Dzieciaki (2i5lat) nie mają litości i wstają o 6rano. Jest 8 a ja ledwo chodze
U nas są ferie,( ja mam3) najstarszy pojechał do babci. Ale wraca w poniedziałek. Będzie jeszcze lepiejja mam jedno i pół dnia jak ona w przedszkolu to przesypiam
Też fajnie2 noce z rzędu wstaje o 3 i do 5 nie spi a na 8 mam do pracy
Ja już się tam boje wchodzić pewnie tyle do nadrobienia będzieDzień dobry dziewczyny dostałam od anislu w nocy wiadomość że dziś doda pozostałe dziewczyny z listy
Jak nie zapomnę to zapytam w poniedz na wizycieMi o tym podniesieniu pappy przez acard powiedział zwykly internista, nie wiem tego z internetu. Powiedział że może to mieć wpływ na przepływy w łożysku, ale wiecie to tylko jedna osoba mi to powiedziała, więc ja się nie wymądrzam ale jak będziecie coś więcej wiedzieć to chętnie się dowiem
Ja juz dzis się zestresowałam kiedy ruchy poczuje mi czasami się przelewa ale wydaje mi się ze to nie to bo za wcześnie u mnie końcówka 16 a w drugiej apce już dziś 17 tydzieńDziewczyny, jak jem coś słodkiego to czuje takie przelewanie w brzuchu, myślicie ze to mogą być te sławne pierwsze ruchy? Jestem teraz 16+3 i pierwszy raz dotarlam do tego etapu.
Dziwne.... Wszystko to powinno być ujęte ... Wszystko z ostatnich 12 miesięcy ... Każdy przelew z firmy ... Czy to dodatek świąteczny , wczasy , nagrody ... Wszystko ... Tak jest przynajmniej u mnieDziewczyny wkurzyłam się. Pracodawca do świadczenia chorobowego nie policzył mi dodatku funkcyjnego (skończył mi się w maju) I nagród specjalnych. Od wszystkiego miałam normalnie odprowadzane składki. Któraś ma jakiekolwiek doświadczenie i może mi cokolwiek podpowiedzieć?