reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
@aneta85aneta u mnie PAPP'a 0.369
I mieliśmy ryzyko ZD 1:212
Zrobiłam Nifty, zalecana było amnio, mój ginekolog stwierdził że przy ZD Nifty ma największą czułość więc możemy spróbować ;)
Dziś odebralam wynik i
ZDROWA DZIEWCZYNKA 💓

Powiem Ci, że spokój i radość jaką dziś odzyskałam jest warta każdych pieniędzy.
Wiem, że jeżeli jeszcze kiedyś będę w ciąży już nigdy nie zrobię żadnego PAPP'a, jeżeli USG wyjdzie dobrze-tak jak tym razem.

Jeżeli masz jakieś pieniążki do zagospodarowania i chcesz odzyskać spokój to zdecyduj się na któryś z tych testów l, ewentualnie na amnio- bo ryzyko uszkodzenia płodu jest minimalne, tak samo jak powikłania, a spokój nasz jest bezcenny 🍀❤️

Co do acardu też mam zlecone 150mg do 36tc :)
Miałam też niskie PAPP'a a jak robiłam badania to jeszcze acardu nie brałam, więc muszę poczytać o tym że to może podnieść PAPP'e☺️

reklama
Co do acardu też mam zlecone 150mg do 36tc :)
Miałam też niskie PAPP'a a jak robiłam badania to jeszcze acardu nie brałam, więc muszę poczytać o tym że to może podnieść PAPP'e☺️
Mi o tym podniesieniu pappy przez acard powiedział zwykly internista, nie wiem tego z internetu. Powiedział że może to mieć wpływ na przepływy w łożysku, ale wiecie to tylko jedna osoba mi to powiedziała, więc ja się nie wymądrzam 😉 ale jak będziecie coś więcej wiedzieć to chętnie się dowiem 😉

Do góry