reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

szukaj naprawdę nisko u mnie mała znów jest nie wiele nas spokojniem łonowym
dokładnie tak. Na prawdę nisko . U mnie przeważnie po lewej stronie . Jak znajdziesz to na pewno będziesz wiedziała,że to ❤️trochę cierpliwości ja też na początku panikowalam jak nie wiedziałam gdzie szukać

reklama
Ta sama sytuacja u nas!!! Ja chcę 180x200, a on się uparł na 160x200, bo boi się że będę za daleko 😂 Wielkiej różnicy cenowej nie ma, teraz mam zagwozdkę. Mamy parę dni na przemyślenie sprawy.
Czy teraz już zdecydowslibyście się na 180x200 rozumiem? :D
Tak, my mamy 180 x 200 i nie żałujemy. Zwłaszcza jak się córka wepcha między nas...

Stosowałam detektor dwa razy dziennie , rano i wieczorem :D od poniedziałkowej wizyty wylądował w szafie :D pani doktor trochę mnie opieprzyła ze kupiłam :p uwaga : nie szkodzi dziecku, ale naszej psychice jak się nie znajdzie :D powiedziała ze nie chce smsow i telefonów ze nie ma tętna a ciąża książkowa to po co mi to . Narazie odstawiłam , zobaczę ile wytrzymam

szukaj naprawdę nisko u mnie mała znów jest nie wiele nas spokojniem łonowym
Tez mam angelsounds , zawsze znajduje nisko bardziej po lewej stronie, na wzgórku już raczej niż na brzuchu :p generalnie nisko . Miałam dwa razu tylko sytuacje ze nie znalazł, dzidziuś musiał się ruszac
Ja już myślałam ze coś nie tak ale będę próbować weczorem jeszcze

Stosowałam detektor dwa razy dziennie , rano i wieczorem :D od poniedziałkowej wizyty wylądował w szafie :D pani doktor trochę mnie opieprzyła ze kupiłam :p uwaga : nie szkodzi dziecku, ale naszej psychice jak się nie znajdzie :D powiedziała ze nie chce smsow i telefonów ze nie ma tętna a ciąża książkowa to po co mi to . Narazie odstawiłam , zobaczę ile wytrzymam
kurcze mi się zdarzyło 2-3 razy nie znaleźć tętna ale w danym dniu już nie szukałam a na następny dzień już było ok... Nie przyszło mi na myśl żeby pisać lub dzwonić do mojej gin 🙈 fakt stresowałam się czy wszystko ok ale nie wkrecalam sobie najgorszego

reklama
Do góry