reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Hej przyszedł mi detektor angelsounds ale nie umiem złapać serca słyszę tylko ( tak myśle) jak dzidzia fika w wodzie bo taki podobny dźwięk . Jakieś rady? Jak to wyłapać. Poradzcie

Ja też dzisiaj od rana poza domem, w końcu nadrobiłam ;)
Dzisiaj wybieramy łóżko do naszej sypialni.
Zanim kupimy łóżeczko dla dziecka to sami musimy mieć coś porządnego :D
Też czekam na prywatny wątek!
My mamy 160x200, czyli standardowy wymiar.. Chciałam większe, ale mąż mówił, że wtedy uciekam na koniec łóżka i nie ma mnie blisko.. A teraz biedny żałuje, bo się rozpycham - a jak dojdzie do tego jeszcze brzuch.. 🤭🤭🤭

A powiedzcie dziewczyny apropo tych suszarek. Jak różnica w rachunkach? Dużo to ciągnie prunda? 😁
Ja w sumie nigdy nie myślałam o tym sprzęcie, pranie wieszam w sypialni, dzięki temu nie mam tak suchego powietrza jak w innych pomieszczeniach+ ładny zapach. Ale teraz pewnie będzie więcej tego prania..
Nie zauwazylam duzo wiekszych rachunkow moze dlatego ze nie piore 3x w tygodniu bo musze doliczyc czas schniecia tylko 1x w tygodniu kazdy kolor do suszarki i heja. Chociaz nie susze wszystkiego - zalezy jak sa tkane tkaniny.

Mi się wydaje że wędzonych ryb ogolnie nie powinno się jesc w ciazy.
Teraz mnie nastraszyłyście z tymi rybami wędzonymi, ale nie popadam w paranoję, bo może jak bym jadła ją kilogramami i codziennie to coś mogłoby się stać, a tak raz i koniec ☺️☺️
Od dziś jak mnie coś najdzie dziwnego, to albo najpierw napisze tutaj albo sprawdzę w internecie czy można 🤪

reklama
Do góry