reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Ja ostatnio też miałam ochotę umyć swoje, bo są w dramatycznym stanie 🤭🤭🤭

Haha, o kurde, udany mąż 😂😂😂
Gratulacje ❤️
Mój ciągle ogląda filmiki z ostatniego usg oraz prenatalnych i szuka tego siusiora, bo wciąż żywi nadzieję, że będzie jego wymarzony synek 🤭🤭😂

No ja też ostatnio pytałam, czy w mojej zimowej herbacie na pewno nie ma kropelki alkoholu 🤔🤭
Ja to samo z tą herbatką zimową 😅 też o to zapytałam Pani kelnerki 😅

reklama
Ja jeszcze wam opowiem jak mój 4 latek mnie dzisiaj rozwalil 🙈 zaczęły mi kwitnąć storczyki wszystkie w domu (zawsze jak kwitną to wszystkie 🤷) no to latam i każdemu tyczkę elegancko podrzucam żeby miały biedaki oparcie. Pech chciał że jedną tyczkę chciałam przymocować "za bardzo" i złamałam łodyżkę z pięknie już rozkwitnietym kwiatem 😥 mega mnie to wkurzyło, ale no że przy dziecku to nawet nie zaklęłam tylko tupnęłam sobie nogą, powiedziałam coś w stylu "nie no nie wierzę bez jaj" i stałam z wściekłą miną. A młody popatrzyl na mnie z poważną miną, pokręcił głową i powiedział "oj mamo mamo, zamiast się złościć policz do trzech i zrób głęboki wdech i wydech" 😂😂😂😂❤️❤️❤️
uroczy😍 moja Diablica powiedzialaby "cholera jasna , jak moglas to zrobic " w maju kończy 4 latka 🤭

Ja jutro idę do dentysty 😱
Mam "zabezpieczyć" 8 która niestety jest do wyrwania, ale żeby nie musieć tego robić w ciąży to mają założyć opatrunek żeby tylko przetrwało do conajmniej sierpnia ;)
Trochę obawiam się znieczulenia... Ale podobno są takie bezpieczne?
ja już miesiąc ponad chodzę z opatrunkiem... I też miałam pod znieczuleniem robionego tylko że to była 6-stka

Dziewczyny to która pierwsza ma wizytę niech zapyta 🙈
Ja dopiero 1 Luty :/
Chodzi mi bardziej właśnie o takie jednostkowe podniesienie ręki do półki (i staniecie na palcach) a nie mycie okien k wieszanie firanek - bo tego nam na pewno nie wolno :) (nawet internety są zgodne akurat w tym temacie ;) )
Ja myłam okna na pół z mężem w 12tc 🙈 ale jakoś mocno się nie wyginalam...

reklama
Do góry