reklama
Anuszka272
Moderator
ostatnio przeczytałam kilka artykułów bo raz u młodej też wybiło mi tylko 140 ale to podobno ok... Norma w tych tygodniach to 110-160... Dziś już miała 150 ale też się już wystraszyłam oczywiście jeszcze w czwartek zapytam Pani dr jak to jestPowiedźcie mi, czy szybkość uderzeń serca 145/minutę to jest ok czy powinno być więcej?
Ja myłam około 8 tygodnia. Nie wiedziałam ze nie powinno się.
Teraz jest mi smutno bo jak do lata bez umytych okien żyć, mąż nie zrobi po mojemu
To jest najgorsze, ze czynności domowe które są zakazane choćby mąż/partner miał nas wyręczyć to nie zrobi „po mojemu” najgorzej
Ja sobie nie wyobrażam mieć takich uje*banych do lata czy tym bardziej do jesieni
Przykro mi że tyle razy przez to musisz przechodzić. Masz już dziecko czy niestety wszystkie ciążę kończyły się stratą. Robiłaś badania by wykluczyć choroby genetyczne, zespół antyfosfolipidowych, immunologię it'd? Jeśli jeszcze nie znasz jest tu grupa otwarta "ciąża po poronieniu" dziewczyny mają dużą wiedzę, straciły ciążę na różnych etapach. Sama jestem po dwóch stratach i pierwsza ciąża to był koszmar emocjonalny pod względem strachu czy tym razem będzie ok.Jejku EJK nawet nie wiem co napisać Nie spodziewałam się takich informacji od Ciebie. Trzymam kciuki żeby amniopunkcja wykluczyła wady.
Nie wiem czy zdrowa ciąża mi to wynagrodzi bo po 7 stratach ten temat to dla mnie abstrakcja. Nie mniej jednak dziękuję za wsparcie
Morskawoda32
Fanka BB :)
Pewnie jakoś powoli, na stołeczku zrobię na wiosnę. Spytam lekarza na następnej wizycie.To jest najgorsze, ze czynności domowe które są zakazane choćby mąż/partner miał nas wyręczyć to nie zrobi „po mojemu” najgorzej
Ja sobie nie wyobrażam mieć takich uje*banych do lata czy tym bardziej do jesieni
Mój mąż ‚zmywa’ codziennie od kilku miesięcy, czasem jak znajdę talerz, kubek czy widelec to nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Violk4
Alez mnie okropnie ciągnie brzuch na dole tak jak na okres mniej więcej. Nie jest to może wielki ból tylko tak jakby mnie ktoś rozciągał.
Do tego czuję, że jestem pełna jakby przejedzona i mam okropne gazy i bulgocze mi w tym brzuchu.
Najbardziej boje się tego ciągnięcia czy to może faktycznie coś się naciąga
Do tego czuję, że jestem pełna jakby przejedzona i mam okropne gazy i bulgocze mi w tym brzuchu.
Najbardziej boje się tego ciągnięcia czy to może faktycznie coś się naciąga
Mkd92
Jejku co tu się dzisiaj dzieje...
Cały dzień nie mialam czasu zbytnio pisać a tu masakra
Co do mycia okien, też myłam w 12 tyg a dwie kolejne wizyty wszystko było ok z dzieckiem z resztą wlasnie są przecież kobiety które ćwiczą cala ciaze i nic im przez ruchy rąk do góry nie dolega ciekawe skad takie sprzeczne opinie, ja mogę zapytać dopiero 1.02
W ogóle to tak się cieszyłam piątkiem 13go że taki szczęśliwy to dziś dla odmiany pech jak nic dostałam mandat za brak biletu bo nasze durne autobusy maja czytniki które czasem działają jak chcą i nie zczytały mojego wejścia do pojazdu! No żart po prostu
Gratuluję udanych wizyt z dzisiaj dziewczyny <3
Cały dzień nie mialam czasu zbytnio pisać a tu masakra
Co do mycia okien, też myłam w 12 tyg a dwie kolejne wizyty wszystko było ok z dzieckiem z resztą wlasnie są przecież kobiety które ćwiczą cala ciaze i nic im przez ruchy rąk do góry nie dolega ciekawe skad takie sprzeczne opinie, ja mogę zapytać dopiero 1.02
W ogóle to tak się cieszyłam piątkiem 13go że taki szczęśliwy to dziś dla odmiany pech jak nic dostałam mandat za brak biletu bo nasze durne autobusy maja czytniki które czasem działają jak chcą i nie zczytały mojego wejścia do pojazdu! No żart po prostu
Gratuluję udanych wizyt z dzisiaj dziewczyny <3
Karolina_st
Hahaha strasznie pyskate się robią takie 4 latkiuroczy moja Diablica powiedzialaby "cholera jasna , jak moglas to zrobic " w maju kończy 4 latka
reklama
Karolina_st
W ogóle odczułyście dzisiaj blue monday? Ja byłam wyjątkowo produktywna w pracy aż sama jestem w szoku że w poniedziałek, a w taki jak dzisiaj to tym bardziej