reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Cześć wszystkim:) powodzenia na wizytach.
Tez mam czasem takie „napady” większej ilości śluzu i tez wtedy pędzę do łazienki ze stresem
Mam podobnie raz dużo a raz prawie nic, a jest taki przeźroczysto mleczny (powiedzmy) Czytałam ze to normalne 😃 bo też się zastanawiałam

reklama
U mnie raz bardzo dużo śluzu, często biały. Rzadziej sucho.

Dziewczyny jak wasza skóra twarzy? Moja od tygodnia przesuszona mimo kremów i dostałam takich pomarańczowo czerwonych plam przy brodzie, wyglada jak egzema

@Velvet86 @AgaM95 @madziula0234 trzymam mocno za Was kciuki za dzisiejsze wizyty i @EJK85 zeby dotarły wyniki! ✊✊❤️❤️

Dzien dobry wszystkim! Ja dalej walczę z przeziębieniem:( grzeje się i pije gorące herbatki. Co do śluzu to u mnie raz mokro i biało, raz susza , także jak wiatr zawieje :D ale gin ostatnio mi mówiła, że śluz jest bardzo ładny:D pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia ! ❤️❤️

Dziewczyny jak wasza skóra twarzy? Moja od tygodnia przesuszona mimo kremów i dostałam takich pomarańczowo czerwonych plam przy brodzie, wyglada jak egzema
ja mam problem z dekoltem takie czerwone plamy jakby suche i wypukłe 😢 muszę się koniecznie wybrać do dermatologa bo nie mam pojęcia co to może być... Latem miałam coś podobnego i byłam pewna że to od słońca ale teraz odkąd jestem w ciąży wgl to nie schodzi i caly czas swędzi... Ostatni raz pojechałam w poniedziałek na badania 🙈 Jezu ile ludzi 🤦 na szczęście obowiązywał brak kolejki dla ciężarnych więc się wcisnęłam przed panami bo oczywiście kobieta która miała wchodzić nie raczyła mnie wpuścić 🤦

@Velvet86 @AgaM95 @madziula0234 trzymam mocno za Was kciuki za dzisiejsze wizyty i @EJK85 zeby dotarły wyniki! ✊✊❤️❤️

Dzien dobry wszystkim! Ja dalej walczę z przeziębieniem:( grzeje się i pije gorące herbatki. Co do śluzu to u mnie raz mokro i biało, raz susza , także jak wiatr zawieje :D ale gin ostatnio mi mówiła, że śluz jest bardzo ładny:D pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia ! ❤️❤️
próbowałaś tego antygripin z grejpfruta?

Czy ktoś jest tutaj kto kupował detektor w ostatnim czasie ? U prowadzącej mam wizytę za miesiąc w ramach pakietu ciężko się dostać i będę rezygnować No to bez sensu. Widziałam na Vinted jakieś za ok 100 zł ale wolałabym nowy bo są w podobnej cenie albo jakieś 30-50 zł droższe , może ktoś coś ma do polecenia? Chciałbym wydać na to ok 150 zł
ja kupowałam Angel sounds z butla żelu do USG za 70 zł na vinted😉

Ja dziś rano byłam na badaniach z krwi i zapomniałam że sobą telefonu. 🙈 Zawsze mnie to stresuje, bo jade na czczo, więc ogólnie mi słabo i modliłam się,żeby tylko jakoś dotrzeć i wrócić bez atrakcji, bo nie miałabym nawet jak po męża zadzwonić. 😃 Na szczęście się udało.
Jeśli chodzi o pokój dla dziecka, to aktualnie w naszej sypialni nadal mieszka i z nami śpi nasz syn. Niestety będzie musiał zostać ewakuowany na rzecz łóżeczka dla drugiego dziecka. Wiem,że nie będzie chciał spać sam bo już próbowaliśmy n razy go nauczyć spać samemu ale się nie dało .. Narazie więc zdecydowaliśmy,że ja zostanę w sypialni z maluchem a mąż będzie spał z drugim synem w salonie przez jakiś czas a potem zdecydujemy co dalej. Czyli czy my się przenosimy do salonu a sypialnie oddajemy dzieciom czy zmieniamy mieszkanie bo okaże się za małe. 🙄

Witam w nowym tygodniu kobietki! ❤️ ja się naczytałam wczoraj wieczorem rozdziału o porodzie, że miałam sen, że musiałam rodzić w jakimś zapuszczonym szpitalu na podłodze :D powodzenia na wizytach! A jeśli chodzi o śluz to raczej jest go mniej niż więcej. 😜

reklama

U mnie skóra twarzy w miarę, mam nadzieje, ze tak zostanie, bo jakiś czas temu miałam kilka krostek takich mini wulkanów jak ja to mówię. 😬 ale przesuszona jest trochę, to fakt, przed chwila zauważyłam bo wczoraj kremu nie użyłam w ogóle, a używam Cetaphil nawilżający od ponad miesiąca i jestem zadowolona. Fajnie nawilża, nie natłuszcza, skóra się nie lepi po nim

Załączniki

• IMG_3644.jpeg
    IMG_3644.jpeg
    72,4 KB · Wyświetleń: 54
Do góry