reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Czy już możemy to zaliczać pod " zachcianki ciążowe " ? 😆 arbuzy, jabłka, pomidory ... 😆😆 znajomi się mnie pytają czy mam zachcianki, a ja odpowiadam " hmm w sumie to nie". A później przypomina mi się jak lece w dresach po pomidory do sklepu 🤣🤣.

A na dziewczyny dzisiaj chyba pierwsza na forum. Obudził mnie bol gardła... I robie wlasnie płukankę z wody i soli, mam nadzieję że to coś da :( Wszystkim życzę udanej niedzieli! 🧡💛💚💙💜

@EJK85 czekam ciągle na Twoje wyniki i denerwuje się razem z Tobą, ale ta przychodnia... chyba testują Twoja cierpliwość. Mam nadzieję, że niebawem się dowiesz co i jak... ale jestem taka zła na nich wszystkich... jak tak można robić 🤬🤬🤬🤬🤬.
Tak, zdecydowanie to już zachcianki :D
A ja tak zawsze odpowiadam, że nie mam. Każdy liczy na odpowiedź typu: lody z kiełbasą 🤣
Zdrowia życzę, obydwa szybko minęło!

A ja dzisiaj miałam całą noc przespaną, tylko raz wstałam na siku, ale szybko udało się zasnąć. I nie myślałam o arbuzie 🍉 :D

reklama
Tak, zdecydowanie to już zachcianki :D
A ja tak zawsze odpowiadam, że nie mam. Każdy liczy na odpowiedź typu: lody z kiełbasą 🤣
Zdrowia życzę, obydwa szybko minęło!

A ja dzisiaj miałam całą noc przespaną, tylko raz wstałam na siku, ale szybko udało się zasnąć. I nie myślałam o arbuzie 🍉 :D
Dziękuję serdecznie! 😊 Oj tak.. u mnie tez liczą na jakieś hardcorowe połączenia, ale nic z tego :D miłego dnia !

Dzień dobry w niedzielny poranek 😘 czy jest ktoś na forum kogo nie budzi w nocy sikanie? No ja mam już tego dość 🤦 bo ja straszny śpioch jestem i mam wiecznie nerwy jak ktoś mi w tym śnie przeszkadza 😭 dziś na siku wstałam o 5.20 ledwo usnęłam a o 7.30 mąż mnie obudził jak wstawał 🤦 na szczęście jeszcze dopilam z młodą zolteczko i właśnie się obudziliśmy...

Dzień dobry w niedzielny poranek 😘 czy jest ktoś na forum kogo nie budzi w nocy sikanie? No ja mam już tego dość 🤦 bo ja straszny śpioch jestem i mam wiecznie nerwy jak ktoś mi w tym śnie przeszkadza 😭 dziś na siku wstałam o 5.20 ledwo usnęłam a o 7.30 mąż mnie obudził jak wstawał 🤦 na szczęście jeszcze dopilam z młodą zolteczko i właśnie się obudziliśmy...

Dzień dobry 😚
Chyba nie ma tu takiej osoby 🙈
Ja nigdy w życiu nie wstawałam w nocy ani na siku ani na picie, tez zazwyczaj u mnie to jest koło 4-6. A jak wracam do lozka to muszę sie napić, wodę mam zawsze przy lozku a przed ciąża w życiu nie piłam w nocy, chyba ze jakaś impreza sie zdarzyła i człowieka trochę suszylo w środku nocy 😅
Dziś obudziłam sie po 5 na siku, a później do 7 zasnąć nie mogłam. W między czasie słyszałam, ze pies w pokoju obok zaczął wymiotować, to od razu wstałam posprzątać.. No ale nic dziwnego, skoro wczoraj opierdzielil z ławy kilka cukierków z dzikiej róży 🙈🤣🤣 papierki pozostawiał na sofie cwaniaczek, ale jak widać coś mu utkwiło bo jeden papierem zwrócił

Ja mam dwa razy , ewentualnie raz 🙈🙈 zależy ile wypije przed snem ... Zawsze przed 21 , później przed 24 i Ewentualnie około 2 ... Ale zawsze na śpiocha i później id razu zasypiam 🙈

@Anuszka272 ja zasnęłam przed 22, przed północą pierwsza pobudka na siku, po 6 druga i już nie było spania. 🤨 A też jestem strasznym spiochem i mnie to drażni 🥺
@mała9595 tak samo u mnie, w życiu siku i pić nie wstawałam w nocy, chyba że po imprezie %. Wrrrrrrr 😏🥱
U mnie jak kot zwymiotował, to ja po nim poprawiłam, nie byłam w stanie tego posprzątać bez pawia😵😵

reklama
@Anuszka272 ja zasnęłam przed 22, przed północą pierwsza pobudka na siku, po 6 druga i już nie było spania. 🤨 A też jestem strasznym spiochem i mnie to drażni 🥺
@mała9595 tak samo u mnie, w życiu siku i pić nie wstawałam w nocy, chyba że po imprezie %. Wrrrrrrr 😏🥱
U mnie jak kot zwymiotował, to ja po nim poprawiłam, nie byłam w stanie tego posprzątać bez pawia😵😵

Ajjjj biedna… ja mam naszczescie trochę nos przytkany, a dwa ze było tego bardzo mało, to bezproblemowo poszło :)

Do góry