@Anuszka272 generalnie za często w nocy nie wstaję siku, w sumie rzadko...
Ale jak się już rano obudzę, to muszę lecieć. Mam bardzo twardy sen
Ale jak się już rano obudzę, to muszę lecieć. Mam bardzo twardy sen
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie ostatnio budzi kilka razy w nocy na siku, małe rośnie szybko i chyba bardziej na pęcherz naciska.Dzień dobry w niedzielny poranek czy jest ktoś na forum kogo nie budzi w nocy sikanie? No ja mam już tego dość bo ja straszny śpioch jestem i mam wiecznie nerwy jak ktoś mi w tym śnie przeszkadza dziś na siku wstałam o 5.20 ledwo usnęłam a o 7.30 mąż mnie obudził jak wstawał na szczęście jeszcze dopilam z młodą zolteczko i właśnie się obudziliśmy...
Ja jeszcze nie budzę sie w nocy i przesypiam całąDzień dobry w niedzielny poranek czy jest ktoś na forum kogo nie budzi w nocy sikanie? No ja mam już tego dość bo ja straszny śpioch jestem i mam wiecznie nerwy jak ktoś mi w tym śnie przeszkadza dziś na siku wstałam o 5.20 ledwo usnęłam a o 7.30 mąż mnie obudził jak wstawał na szczęście jeszcze dopilam z młodą zolteczko i właśnie się obudziliśmy...
Mnie ostatnio budzi kilka razy w nocy na siku, małe rośnie szybko i chyba bardziej na pęcherz naciska.
U mnie nocne siku było w trzecim trymestrze pod koniec -jak już dzidzia duża. Wcześniej nie. I teraz licze na to samo Ja z tych co lubią spać długo.Generalnie chyba niedługo to sikanie powinno ustąpić ? Bo mimo powiększania się, macica wędruje wyżej i już nie powinna uciskać na pęcherz. Żeby później wrócić na koniec ciąży i znowu dać o sobie znać na pęcherzu
Obecne już Mamusie wypowiedzcie się jak było u Was w poprzednich ciążach, cała ciąże Wam się tak chciało ciagle siku czy drugi trymestr odpuszcza na trochę ?
Ja nie mam doświadczenia! Ale w jednej książce, którą czytam jest to opisane tak, jak dokładnie napisałaś Ja też wstawałam siku nad ranem, a teraz już nie (oby tak zostało ). A na usg dopochwowym rzeczywiście dziecko było wyżej i za chwilę już go w taki sposób nie będzie widaćGeneralnie chyba niedługo to sikanie powinno ustąpić ? Bo mimo powiększania się, macica wędruje wyżej i już nie powinna uciskać na pęcherz. Żeby później wrócić na koniec ciąży i znowu dać o sobie znać na pęcherzu
Obecne już Mamusie wypowiedzcie się jak było u Was w poprzednich ciążach, cała ciąże Wam się tak chciało ciagle siku czy drugi trymestr odpuszcza na trochę ?
Ja mam dokładnie tak samo że snem... Budzi mnie wszystko.... dlatego też ograniczyłam nocne picie, bo bym wstawała 3 razy a tak to wstaje 2 razy ;-)Ja zazwyczaj wstaje raz i zależy o której pójdę spać bo jak od razu z młodą po 21 to pobudka 2-3 w nocy a jak później to tak właśnie nad ranem się budzę... Pić mi się w nocy chce ale już nie piję bo wtedy musiałam 2x wstawać ja śpię jak zająć wszystko słyszę więc mój sen nigdy nie jest ciągły tylko przerywany
U mnie królują ogórki kiszone, w poprzednich ciazach były świeże lub małosolne a teraz kiszoneTak, zdecydowanie to już zachcianki
A ja tak zawsze odpowiadam, że nie mam. Każdy liczy na odpowiedź typu: lody z kiełbasą
Zdrowia życzę, obydwa szybko minęło!
A ja dzisiaj miałam całą noc przespaną, tylko raz wstałam na siku, ale szybko udało się zasnąć. I nie myślałam o arbuzie
Kochana moje dziewczyny dalej budzą się w nocy wiec staje około 5 razy minimum, boje się że z małym dzieckiem wcale nie będę spala. A ty już zacznij się hartowaćDzień dobry w niedzielny poranek czy jest ktoś na forum kogo nie budzi w nocy sikanie? No ja mam już tego dość bo ja straszny śpioch jestem i mam wiecznie nerwy jak ktoś mi w tym śnie przeszkadza dziś na siku wstałam o 5.20 ledwo usnęłam a o 7.30 mąż mnie obudził jak wstawał na szczęście jeszcze dopilam z młodą zolteczko i właśnie się obudziliśmy...