JestemMama!
Fanka BB :)
DziękujęPoszło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęPoszło
Ja właśnie dzisiaj nabyłam arbuza, znowu narobiłyście mi smaka ktoś pisał o truskawkach... tez kupilam ale jakie jadłam ostatnio pyszne, słodziutkie i soczyste nektarynki.. mmmJa od godziny nie mogę zasnąć i wiecie o czym myślę... O arbuzie! Ile bym oddała, żeby go właśnie w tym momencie zjeść.
Mój właśnie czeka aż przyjdzie ochotaJa właśnie dzisiaj nabyłam arbuza, znowu narobiłyście mi smaka ktoś pisał o truskawkach... tez kupilam ale jakie jadłam ostatnio pyszne, słodziutkie i soczyste nektarynki.. mmm
Mój właśnie czeka aż przyjdzie ochota
Na razie objadłam się kremem z kalafiora i nie mam miejsca.
Dzisiaj cały dzień był na tyle leniwy, że zrobiłam leniwe kluski serowe na obiad
Dam jutro znać albo w nocyGdzie kupiłaś i powiedz czy dobry jak już przyjdzie ochota bo te co ja wąchałam w Biedronce mi śmierdziały
Czy już możemy to zaliczać pod " zachcianki ciążowe " ? arbuzy, jabłka, pomidory ... znajomi się mnie pytają czy mam zachcianki, a ja odpowiadam " hmm w sumie to nie". A później przypomina mi się jak lece w dresach po pomidory do sklepu .Mój właśnie czeka aż przyjdzie ochota
Na razie objadłam się kremem z kalafiora i nie mam miejsca.
Dzisiaj cały dzień był na tyle leniwy, że zrobiłam leniwe kluski serowe na obiad