reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Jak Twoja wizyta przebiegła?
Dopiero wróciłam do domu. Masakra jakie opóźnienie było ale to dluga historia. No to moje prenatalne w połowie gotowe. Na usg wszystko wyszło super. Pobrali mi krew na pappe teraz tylko czekać. No i poproszę o zaznaczenie że u mnie dziewczynka. Oczywiście nie na 100% ale najprawdopodobniej.

Ale nadrukowałyscie. Postaram się nadrobić ale musze najpierw męża w trasę uszykowac

reklama
U mnie dziś dzień bez nastroju, chodzę ze spuszczoną głowa. Nie chce mi się rozmawiać, uśmiechać .. i w ogóle nic mi się nie chce.
Ale jakoś ogarnęłam dom- tylko odłożyłam mycie podłóg na później i to był błąd, bo chyba ich już nie umyje dziś.
Zrobiłam obiad, nawet taki normalny mięsko sosik ziemniaczki surówka 🍀
Teraz pasowałoby jechać na jakieś zakupy, bo w lodówce poza światłem mam masło i ser.
Ale jak pomyślę, że muszę się ubrać, ogarnąć żeby jakoś wyjść do ludzi to robi mi się niedobrze. Mój chlop powiedział mi dziś że robię się aspołeczna..

Nie przejmuj się.. Ja w ciąży często mam takie dni. I chociaż czasem mnie to wkurza to mysle sobie, że to sprawka hormonów..
chociaż jeśli chodzi o nastrój to mysle, ze u mnie na pewno byłby lepszy jakby w końcu wyszło słońce. Od prawie 2 miesięcy może 3 razy zaświeciło…a na mnie ma to na przykład ogromny wpływ. Jak swieci słońce to od razu lepszy humor i jakoś więcej energii do działania 😊

U mnie dziś dzień bez nastroju, chodzę ze spuszczoną głowa. Nie chce mi się rozmawiać, uśmiechać .. i w ogóle nic mi się nie chce.
Ale jakoś ogarnęłam dom- tylko odłożyłam mycie podłóg na później i to był błąd, bo chyba ich już nie umyje dziś.
Zrobiłam obiad, nawet taki normalny mięsko sosik ziemniaczki surówka 🍀
Teraz pasowałoby jechać na jakieś zakupy, bo w lodówce poza światłem mam masło i ser.
Ale jak pomyślę, że muszę się ubrać, ogarnąć żeby jakoś wyjść do ludzi to robi mi się niedobrze. Mój chlop powiedział mi dziś że robię się aspołeczna..
to powiedz mu że nie jesteś sama 😉 mi ostatnio najlepiej tylko samej zamkniętej w sypialni 🙈

Spokojnego weekendu Dziewczyny ♥️ solidaryzuje się że wszystkimi których emocje szalejá...też mam taki czas, hormony nie pomagają. Weekend spędzimy rodzinnie, odezwę się po
Również emocje szaleją. A na dodatek moj narzeczony zamiast odpuścić, to jeszcze bardziej prowokuje i nie dość że mam ogromne nerwy, to jeszcze oczywiście się kłócimy.

Również emocje szaleją. A na dodatek moj narzeczony zamiast odpuścić, to jeszcze bardziej prowokuje i nie dość że mam ogromne nerwy, to jeszcze oczywiście się kłócimy.
To u mnie muszę Wam powiedzieć, że od momentu kiedy zobaczyliśmy 2 kreski na teście nie pokłóciliśmy się ani razu -aż się boje co to będzie jak w końcu wybuchniemy😂
Chociaż wiem, że czasami wkur..iam mojego chłopa, to widzę że zaciska zęby i nie daje się wyprowadzić z równowagi. 😂

to powiedz mu że nie jesteś sama 😉 mi ostatnio najlepiej tylko samej zamkniętej w sypialni 🙈

Dokładnie..
ja to czasami współczuje mojemu, ale nic nie poradzę na to jak się czuje, albo bez nastroju albo z kolei nastrój na zabicie kogoś, a ze jest najbliżej to niestety Jemu się obrywa najbardziej. Już nawet pare razy mówił, ze ma nadzieje, ze mi to po ciąży nie zostanie 🙈🙈🙈

reklama
Dziewczyny, wtrącę trochę inny temat. Bo nie miałam nigdy krzywej cukrowej. To się robi prywatnie czy lekarz może dać skierowanie ? I jak wyglada sprawa z samą glukoza, bo gdzieś mi się przewinęło ze ktoś kupił jakiś smak glukozy.. to ją się samemu kupuje czy na miejscu dostaje? Jak to jest? Bo jestem zielona 🤣

Do góry