reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Ja 2 dni temu miałam ochotę naslodkie wiec nakupowali różnych owoców ananas śliwki gruszki banany kiwi , wczoraj wieczorem ochota na frytki o 20 skończyło się pizza z dowozem😅 a dzisiaj pomidorowa z ryżem już po raz 5 ty w ciągu miesiąca a na obiad karkóweczkę pieczona ziemniaczki i surówki jakieś 2 kupiłam, jeszcze się zastanawiam czy zrobić ta z ogórków kiszonych wiecie z celublka pazona i olejem🤔🤔

reklama
Ja jakoś w 6 mięs zacznę kompletować wiem czego chce większość zamówi przez internet łóżeczko dostałam w spadku od siostry nie chce tego składować miesiącami bo idzie popłynąć z wydatkami😜 bo wszystko jest śliczne 😂😂😂 a i tak przy kolejnym będziemy dokupywać pewnie
Ja myśle ze po połówkowych ze wózkiem zaczniemy patrzeć, żeby ciężki koszt mieć z głowy na początek 😂

@AgaM95 Pamiętam, jak pisałaś ze masz poduszkę z Supermami, wiec pewnie już trochę używasz, jesteś zadowolona? Myślisz, ze szybko się ugniecie czy wyglada raczej ze długo zatrzyma swój kształt :D
I pytanie tez do reszty z Was? Jesteście zadowolone ze swoich i jak tak to jakiej firmy? Pamietam, ze ważne jest wypełnienie ze chyba najlepiej silikonowe.

Kurczę, dużo Was z tego Śląska 😁 w ktoś z wyższych północnych bardziej części Polski ? 😊
Ja właśnie czekam na tania z Amazona, zobaczymy co przyjdzie 😂

@AgaM95 Pamiętam, jak pisałaś ze masz poduszkę z Supermami, wiec pewnie już trochę używasz, jesteś zadowolona? Myślisz, ze szybko się ugniecie czy wyglada raczej ze długo zatrzyma swój kształt :D
I pytanie tez do reszty z Was? Jesteście zadowolone ze swoich i jak tak to jakiej firmy? Pamietam, ze ważne jest wypełnienie ze chyba najlepiej silikonowe.

Kurczę, dużo Was z tego Śląska 😁 w ktoś z wyższych północnych bardziej części Polski ? 😊
ja z Elbląga 😉

Hej ❤️ Tak, ja jestem zadowolona :) myśle ze spełnia oczekiwania wobec ceny. Na pewna są jakieś lepsze na rynku, ale te są na prawdę ok . Nie ugniata się jakoś mocno :)

ja trochę bliżej północy 😛

Ja juz mieszkam blisko najbardziej wysunetego puntktu na północ w Polsce 😀

Hej ❤️ Tak, ja jestem zadowolona :) myśle ze spełnia oczekiwania wobec ceny. Na pewna są jakieś lepsze na rynku, ale te są na prawdę ok . Nie ugniata się jakoś mocno :)

To super, ja miałam zamawiać jakiś czas temu, ale ze zbliżają się moje urodziny i już pytali co chce na prezent to jak znalazł :D

reklama
Do góry