reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Hej dziewczyny ;) ja dzis kolejny dzień lenia 😅 alr wstawiłam pranie i staram się coś posprzątać w domu bo już nie mogę patrzeć na ten jubel 🤣🤣🤣 dzis na śniadanie wjechała jajecznica z cebulka i szynka - druga w przeciągu 2 tygodni ale od listopada nie moglam patrzec🙃🙃

My jutro planujemy randkę, kino i obiad - bez malej , od polowy grudnia siedzi w domku a my nie mieliśmy tak zbytnio czasu dla siebie tylko we dwoje wiec jutro taki plan mam nadzieje ze wypali bo to różnie 🙃

Biorę się do pracki ! A wam zycze udanego weekendu 🥰

Ktoras dzis wizytowała? Jak po ?

reklama
Przyszly mi wyniki Pappa. Uff chyba ok.

Załączniki

• 20230114_145434.jpg
    20230114_145434.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 107
Ja dzisiaj z mężem kierunek Zakopane, więc humor mam dobry 😊 w końcu nie będę musiała stać przy garach, tylko po prostu sobie usiądę, zamówię jakaś fajną sałatkę i już 😁
My dziś też mieliśmy tam być, statsznie mi przykroooo że nie daliśmy rady .

A tobie życzę miłego urlopu i dużo wypoczynku . ❤️

Trzymaj kciuki za naszych skoczków 🥇🥇

Ja 2 dni temu miałam ochotę naslodkie wiec nakupowali różnych owoców ananas śliwki gruszki banany kiwi , wczoraj wieczorem ochota na frytki o 20 skończyło się pizza z dowozem😅 a dzisiaj pomidorowa z ryżem już po raz 5 ty w ciągu miesiąca a na obiad karkóweczkę pieczona ziemniaczki i surówki jakieś 2 kupiłam, jeszcze się zastanawiam czy zrobić ta z ogórków kiszonych wiecie z celublka pazona i olejem🤔🤔
mogę wpaść na obiad 🤣 ja zamiast gotowac i sprzątać poszłam z młodą na 2 godzinny spacer 🙈 ugotuje szybko kopytka z maślanką i cebulką i tyle na obiad 🤷

Uuu, to moje 106 po dwóch godzinach nie jest jakieś rewelacyjne 😱 A miałaś insulinę czy udało się cukry opanować na diecie?
Ja już kiedyś pisałam o mojej "cukrzycy", wydaje mi się że w moim przypadku wynik krzywej mógł być błędny - bez względu na to co zjadłam, czy to pszenne czy w ogóle ciasto - cukier po 1h nigdy nie przekroczyl normy. Oczywiście trzymałam dość dietę bo się bałam - ale wiem że jak ją łamałam to w moim przypadku nie miało znaczenia... Teraz w drugiej ciąży wynik krzywej bez zarzutów. Stąd moja zagwozdka czy np stres bądź inny czynnik nie spowodował błędu w badaniu 🤷

Ja 2 dni temu miałam ochotę naslodkie wiec nakupowali różnych owoców ananas śliwki gruszki banany kiwi , wczoraj wieczorem ochota na frytki o 20 skończyło się pizza z dowozem😅 a dzisiaj pomidorowa z ryżem już po raz 5 ty w ciągu miesiąca a na obiad karkóweczkę pieczona ziemniaczki i surówki jakieś 2 kupiłam, jeszcze się zastanawiam czy zrobić ta z ogórków kiszonych wiecie z celublka pazona i olejem🤔🤔
mogę wpaść na obiad 🤣 ja zamiast gotowac i sprzątać poszłam z młodą na 2 godzinny spacer 🙈 ugotuje szybko kopytka z maślanką i cebulką i tyle na obiad 🤷

reklama
U mnie dziś dzień bez nastroju, chodzę ze spuszczoną głowa. Nie chce mi się rozmawiać, uśmiechać .. i w ogóle nic mi się nie chce.
Ale jakoś ogarnęłam dom- tylko odłożyłam mycie podłóg na później i to był błąd, bo chyba ich już nie umyje dziś.
Zrobiłam obiad, nawet taki normalny mięsko sosik ziemniaczki surówka 🍀
Teraz pasowałoby jechać na jakieś zakupy, bo w lodówce poza światłem mam masło i ser.
Ale jak pomyślę, że muszę się ubrać, ogarnąć żeby jakoś wyjść do ludzi to robi mi się niedobrze. Mój chlop powiedział mi dziś że robię się aspołeczna..

Do góry