reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Ja dzisiaj mam lenia i ja z córa jeszcze w szlafrokach siedzimy 🤣 obiad mam zrobiony i tak jakoś nie mam weny na nic a mialam ambitne plany sprzątać 🤣 może się jeszcze ruszę ;)
Co do brzuszka coś widać ale najbardziej popoludniu/wieczorem 😅 waga startowa 53 kg teraz się waha 53/54 , ale nogi i dupka dramat 😏 takie zalena cielsko i pełno celulitu 🤣🤣🤣 teraz jakoś mam to gdzieś ale jak przyjdzie ciepełko to nie wiem jak te girki pokaze 😜
Angie jakoś nie wyobrażam sobie tego "cielska" w wadze 53 kg 🙈 tyle to ja ważyłam w gimnazjum

reklama
Ja w pierwszej ciąży zrobiłam dla córki kamizelkę (nawet teraz czasem ją zakłada choć jest jak bolerko 🤣) i buciki 🙈 ale to nie dla mnie
Ja dla mojej buciki zrobiłam -takie baletki miękkie, jak jeszcze w wózku leżała na szydełku. A na drutach robiłam jej komplety czapki i kominy do tego (fajnie wygladała). Oddałam potem kuzynce i jej córcia chodziła.

Mam dosłownie to samo... Nie urósł mi sam brzuch a dosłownie wszystko 😭 cycki, biodra i taka jestem rozlana 🤦
ja w pierwszej ciazg mialm tylko brzuch tak naprawdę nóżki i dupka były jędrne bez celulitu a teraz jestem przerazona i też się zrobiłam szersza - cale cialo sie zmienilo 🙃 ale będzie motywacja zeby się wziąć za siebie - jak przejdziemy na priv pokaze wam zdjęcia w ciazy , po i jak bylam w formie 😅

Mam w domu gumy mogłabym cos porobić alr szczerze boję się troszkę i wole nie ryzykować...

Angie jakoś nie wyobrażam sobie tego "cielska" w wadze 53 kg 🙈 tyle to ja ważyłam w gimnazjum
poprzednia ciazr zaczynałam od 48 🙃a karmiąc mala jak miala 3 / 4 miesiące ważyłam 45.5 kg 🙊 jedząc sporo ale mala ode mnie ściągała wszytsko- po cichu liczę że tersz będzie tak samo 🤣jednak mam te 30 w tym roku poprzednia ciaza była 4 lata temu wiec myślę że wiek , metabolizm robią swoje ...fakt przed pierwszą ciaza bylam dość aktywna- siłownia itd ...a przed kolejna ciaza właśnie olałam....zad znowu wróciłam na siłownię alr dostałam zakaz od fizjo na treningi siłowe i tak przestałam a za chwilę ciaza..

Uff, nadrobiłam ❤️

Ja na pewno chcę dostawkę do łóżka, bo przymierzam się do karmienia piersią. W salonie bym chciała w sumie tylko wózek, żeby go wystawić na taras z dzieckiem, choć pewnie będę się jeszcze zdawać potem na Was 🤔 Ale mam takie pytanie, bo jestem niedoświadczona 😂😂 Od kiedy można kupić taką matę na podłogę, żeby położyć dziecko np. na brzuszku? 🤔
Ja używałam od 3msc młodej bo moja to było brzuszkowy dziecko 🤣 do tej pory najlepiej cały dzień na brzuchu leżeć 🙈

reklama
Właśnie też myślałam, żeby kosz Mojżesza stał w salonie, dziecko śpi, a rodzice oglądają serial hahah MARZENIE wiem 😂
Albo wystawiam sobie kosz na taras i dziecko leży sobie na świeżym powietrzu. Takie mam wyobrażenia.. 👶
Ja miałam a właściwie mam kosz Mojżesza z płozami do kołyski. Przy moim pierwszym dziecku stał w salonie i bardzo się sprawdzał więc polecam. Ale czy teraz użyje to nie wiem, chyba jednak zrezygnuje bo przy 1.5 rocznym będę się trochę bała że przewróci ten kosz z dzieckiem w środku

Do góry