reklama
Anuszka272
Moderator
U mnie było tak że spacerowałam z młodą do lasu i nie wracałam do domu dopóki się nie obudziła bo jak tylko usłyszałam auto czy psa to już było po spaniu więc najpierw szłam 2km siadałam na kamieniu lub pinkach i czytałam książki i po 2-3 godzinach powrótTo ja metodę miałam. W parku taka ścieżka była wydeptana przez ludzi (teraz chodnik zrobili ), nierówna z kamykami i konarami drzew, wiec tam zasypiała i myk na ławkę (byla przy scieżce) a jak się budziła to na ścieżkę i spowrotem na ławkę
Miętusek
Moderator
Ciężko powiedzieć, bo ja mam na razie te grubsze i przez nie nie widać. Ale ja nie wiem czy powinnam się wypowiadać, bo nie mam z tym problemu. Zawsze cellulit widziałam u siebie tylko przed okresem lub jak zjadłam za dużo soliA propos cellulitu…. Jak to jest z jego widocznością w legginsach Tomi? ;-) bo ja zawsze mam z tym problem na udach
U
użytkowniczka LB
Gość
Tak, później mieliśmy duże łóżeczko z wymiennymi bokami, które posłuży dziecku do 6 roku życia. U mnie nie było wielkiego problemu z wstawaniem. Karmiłam butelką i mała od początku budziła się na karmienie po około 6 godzinach snuA później łóżeczko?
Ja np myśle o zakupie dostawki tej fajnej firmy Chuck czy jakoś tak trochę drogie ale trzymają cenę , chciałabym nie wstawać w nocy do dziecka żeby np dać mu cycka później łóżeczko . Tak mi koleżanka doradziła chociaż ona od początku spała z dzieckiem w łóżku i wg nie wstawała bo mąż za granica
Anuszka272
Moderator
Ja też a na cellulit polecam szczotkę do ciała na sucho mega jestAngie jakoś nie wyobrażam sobie tego "cielska" w wadze 53 kg tyle to ja ważyłam w gimnazjum
Anuszka272
Moderator
Jezu godzinę nadrabiałam posty za chwilę jadę z córką na bal karnawałowy i czuję że o 21 znów będzie z 30stron do nadrobienia
Karka_Krk
Fanka BB :)
Dziewczyny, jak czytam Wasze wagi….. Ja zaczelam ciążę na poziomie 75 kg tylko wzrost mam 177 cm. Natomiast z cellulitem mam problem odkąd pamiętam.... Zwalalam to wcześniej na antykoncepcje hormona, ale tej nie stosuje od 2 lat ;-) w każdym razie próbowałam już wszystkiego.... Suchej szczotki, aqua fitness, masaże próżniowe, endermologia, banka chińska, wydałam majątek najlepiej mi pomogły ćwiczenia ze sztangą, cellulit się zmniejszył, za to uda się rozrosły mięśniowo i tak źle i tak nie dobrze.... A teraz ciąża i siły nawet na spacer brakJa też a na cellulit polecam szczotkę do ciała na sucho mega jest
Anuszka272
Moderator
ja tą ciążę zaczynałam z wagą 69kg a dodam że jestem niska więc przy moim mężu z taką samą wagą wyglądam jak kaczka q on jak szczypiorekDziewczyny, jak czytam Wasze wagi….. Ja zaczelam ciążę na poziomie 75 kg tylko wzrost mam 177 cm. Natomiast z cellulitem mam problem odkąd pamiętam.... Zwalalam to wcześniej na antykoncepcje hormona, ale tej nie stosuje od 2 lat ;-) w każdym razie próbowałam już wszystkiego.... Suchej szczotki, aqua fitness, masaże próżniowe, endermologia, banka chińska, wydałam majątek najlepiej mi pomogły ćwiczenia ze sztangą, cellulit się zmniejszył, za to uda się rozrosły mięśniowo i tak źle i tak nie dobrze.... A teraz ciąża i siły nawet na spacer brak
reklama
U mnie zaczyna się 15 tydzień ,brzuszka jak na razie nie widzę tyle ,że faktycznie problem żeby go wciągnąć Jestem raczej z tych ani grubych ani chudychNiestety ja w ciąży z córką wyglądałam tragicznie taki miałam wielki brzuch kiedyś na priv wstawię Wam zdjęcie bo zbyt drastyczne dla ogólnej publikacji