O to to. U nas jest tak samo, jesteśmy na plaży tylko jak mamy gościWiem, że nasza rodzina też morza jako tako nie widzi w sezonie , zawsze jeżdżą z nami pospacerować po plaży i za każdym mówią, że ostatni raz byli tu z Nami w tamtym roku
Ja się wychowałam na mazurach, w Trójmieście mieszkam ponad 11 lat, przez pierwsze 2 lata byłam conajmniej 3 razy w tygodniu. Później zaczęłam tęsknić za jeziorami więc śmigam sobie na kaszuby
Obiecalam sobie nie kupować nic do 6 miesiąca, ale takie wyrko to jedyna rzecz którą kupię wczesniej jak znajdę za pół darmo z tego względu że potrzebujemy 2 łóżeczek, jedno nocne w sypialni na górze domu, drugie właśnie na dół do salonu żeby nie latac po schodach bąblemJa się wypowiem, chociaż to moja pierwsza ciąża .
Ale z opowieści moich koleżanek ładnie to wygląda ale funkcjonalności żadnej tylko przez chwilę na początku.
Ja myślę nad dostawką do łóżka, także zeby można było sobie pojeździć nią po domu czy to salon czy kuchnia . O taką:
To co podałam tyczyło trisomii 21.Czego ryzyko ci wyliczył, jakiej trisomi? Beż badań z krwi biochemicznych nie wyliczysz żadnych trisomi.
Możemy gdybać nad Twoim wynikiem ale czego to dotyczy?
Ale chyba jest tak jak któraś dziewczyna skomentowała mój wiek i stan zdrowia + parametry z usg.
Nie mam tego teraz przy sobie ale też były wyliczone te pozostałe trisomie, plus ryzyko wcześniejszego porodu i preeklampsji
Oo hej !Ja tez jestem z nad „morza”, 3miasto i również jeżeli chodzi o plażowanie to siła mnie nikt nie wyciągnie ale spacerki uwielbiam, zwłaszcza wiosna, jesienią i zima ( brak turystów )
Ja też miała robić od listopada a jeszcze żadnego nie zrobiłam. Ale zamówiłam legginsy z sinsay i kupiłam taki stanik/top w new yorkerze i to będzie mój komplecik do zdjęcO, a co to za spódniczki?
Właśnie się zastanawiam, czy nie kupić jakiegoś kompletu do zdjęć, który będzie rósł razem ze mną, bo już mąż zwraca mi uwagę, że miałam robić foto brzuszka, a nie mam jeszcze żadnego Ale nie chcę robić w bieliźnie, więc może taka spódniczka i jakiś top będą rozwiązaniem