reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Z tym jedzeniem to jakaś masakra. Ja jestem ciągle głodna. Porcje u mnie wieksze, bo nienajadam się tymi co ptzed ciążą. Teraz aż musiałam z pracy wyjść i kupić bułkę, bo bym chyba padła. Nie chcę myśleć ile przytyłam od ostatniej wizyty....
I co już po bułce, a bym teraz coś słodkiego wciągła 🤪

Zadowolona jesteś z tego chicco? Bo tez się nad tym zastanawiam, tym takim wielofunkcyjnym
Ja mam to podstawowe, nie z tych nowszych. Szwagierka mega zadowolona, ja dopiero bede testować w lipcu 😄 Jeśli ktoś chcę na to mniej przeznaczyć to są fajne na allegro np. Lionello i moja znajoma coś podobnego używa.

Uff, nadrobiłam ❤️

Ja na pewno chcę dostawkę do łóżka, bo przymierzam się do karmienia piersią. W salonie bym chciała w sumie tylko wózek, żeby go wystawić na taras z dzieckiem, choć pewnie będę się jeszcze zdawać potem na Was 🤔 Ale mam takie pytanie, bo jestem niedoświadczona 😂😂 Od kiedy można kupić taką matę na podłogę, żeby położyć dziecko np. na brzuszku? 🤔

Wczoraj nadrabiałam Wasze wpisy i dzisiaj zamówiłam sobie 2 pary tych legginsów TOMI o których wspominałyście 😍 wzięłam grubsze na wyjścia i cienkie po domu 💪 jak się sprawdza to potem będę spódniczki odmawiać 😁
Właśnie ja muszę sobie domówić jeszcze inny kolor spódnczki (wcześniej wzięłam czarną) i z dwie pary leginsów jeszcze :D
Mąż mówił, że płaci, to trzeba korzystać.
A Tobie @konwalia_ Tomi powinien płacić za reklamę 🤣

reklama
Mieszkam nad morzem i zawsze się zastanawiam: pooo co tu ludzie przyjeżdżają, co ciekawego w tym morzu widzą 😂

Ja jestem 13+5 i wydaje mi się, że mam mniejszy niż wcześniej 😆 ale wcześniej to pewnie były "zapowietrzone" jelita 😄
Nie wchodzę w żadne spodnie ani leginsy, kupiłam rajstopy ciążowe i w nich ciągle śmigam, czekam na paczkę z sinsay jeszcze. Więc coś tam urósł ale się rozlało i nie widać 😁
Chciałabym już mieć widoczny bęben, to może poczuje w końcu tą ciążę, bo do tej pory do mnie nie dochodzi 🤔

Ja pappy nie robiłam ale na usg mi doktorek takie cos wyliczyl i Trochę nie rozumiem tego ryzyka podstawowego i skorygowanego. W czym roznica
U mnie 1:608 i 1:12176. Podpowie ktoś? 😁
Ja też pochodzę z nad morza, choć teraz nie mieszkam i zawsze najciemniej jest pod latarnią, bo do plażowania byłam ostatnia 😂 za to do spotkań wieczornych ze znajomymi na kocyku na plaży pierwsza 😂

Do góry