reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Dziewczyny ja po wizycie😁 Jutro prenatalne (też u mojego prowadzącego tylko na lepszym sprzęcie). Już dzisiaj mi powiedział że przezierność karkowa i kość nosowa ok. Powiedział mi że już nie muszę się tak stresować przed jutrzejszym USG😁
Oczywiście jeszcze wyniki z krwi ale jestem troszkę spokojniejsza.
I na 60% będzie dziewczynka😁

Co do wątku prywatnego to uważam że trzeba jak najszybciej go założyć żeby uniknąć niepotrzebnych kłótni/pretensji.

reklama
gratulacje 🥰
A propo ruchów dziecka, chyba jest za małe żeby jeszcze cokolwiek czuc? Bo dzisiaj mnie tak kłuło z jednej strony i jakby tak dotykało od środka i tak się zastanawiam 🤔 pewnie to takie rozciąganie
Ja mam klucia po boku ale to więzadła. Na ruchy za wcześnie, ja czuję takie mrowienie, jak jest u was dziewczyny?

Ok no trudno, niech i będzie w takim razie ten 8 marca, chociaz brzmi to jak wieczność. Apropo, po prenatalnych (4.01) mówiłam że czuje że tydzień się nie będę stresować a potem znowu coś sobie ubzduram i proszę dzisiaj już chodze i myślę czy na pewno wszystko w porządku 🤦🤦
mnie od wczoraj męczą zaparcia a dziś straszny ból brzucha 😭 ale mocno wierzę że wszystko jest ok

ja tez mam 15 lutego połówkowe :-) to będzie u mnie plus minus 20-21 tydzień :-) a powiedz mi czy jak miałaś usg dopochwowe i badanie szyjki to coś Cię bolało ? Czułaś jakiś dyskomfort? Czy tak jak zawsze przy dopochwowym usg?:-)
Moje połówkowe tez jest 15 lutego! Mam nadzieje ze bobo się nie będzie chować i poznamy płeć :)

reklama
Do góry