Na ryzyko przedwczesnego porodu u mnie przy opisie pappy z poprzedniej ciąży tak byłoDziewczyny
Cukrzyca wpływa na pappa? Bo jakoś mi się nie wydaję...
reklama
Światełko0
Zaangażowana w BB
Uu no to ja się jeszcze nie łapę na prywatny. Mam 4 strony muszę Wam tu naskrobać jeszcze trochęuważam dokładnie tak jak Ty... Obserwuje grupę od początku i doskonale widzę kto się udziela regularnie... Ostatnio robiąc listę przejrzałam każda jedną po nicku i dużo dziewczyn odzywa się tylko wtedy jak znów pojawia się temat prywaty... Ja bym zrobiła coś takiego że jeśli któraś ma już 5stron komentarzy to wtedy dołącza do prywatnego wątku tak będzie najsprawiedliwiej bo są dziewczyny od początku a odezwały się na jedną stronę no to sorry ja rozumiem że można nie mieć czasu bo dom i praca ale tak jak pisze Salamataka będzie tutaj forum cały czas do czytania o wszystkim
laurka95
Fanka BB :)
No zaczęłam czytać w aucie, ale mam chorobę lokomocyjną i mnie zemdlilo, a teraz czekam w kolejce do restauracji, bo jestem mega głodna Tak na szybko - dziś 13+1, więc coś mi dzidzia przyspieszyła. Wszystko okej, serduszko 167 (nie wiem, czy to nie za dużo?). Lekarz taki mruk Ale co do płci, to wydaje mu się, że dziewczynka, więc mąż się do mnie nie odzywa Fotki wstawię, jak wrócę. Mogliśmy nagrać filmik za 90 zł, więc nie mogę się doczekać aż go odtworzymy. Pokaże Wam też wymiary obwodu głowy, bo takie poniżej średniej są, ale lekarz też nic nie mówił Jedynie mam jakąś kreskę w macicy, niezagrażająca dziecku, ale nie wie co to jest - do obserwacji. To tak na szybko. Dzięki za trzymane kciuki USG miałam przez brzuch. Bobo odbijało się nóżkami, ale tak to mało ruchliwe
A no i 7 cm szczęścia
A no i 7 cm szczęścia
No a właśnie ja się zastanawiam czy znowu nie za wcześnieJa mam 8.03 umówione, to chyba 21+4 u mnie. Mega późno, pogadam sobie z moją prowadzącą czy tego nie przyspieszyć
Też mam na NFZ ale tam gdzie ostatnio chociaż nie dopytałam czy ta sama lekarkaja mam pod koniec lutego to będzie końcówka 22 tc akurat połówkowe mam na NFZ i muszę specjalnie jechać do innego miasta ale to dobrze,bo u prowadzącego mam tydzień szybciej to może stres będzie mniejszy
Gratulacje ❤czekałam na wiesciNo zaczęłam czytać w aucie, ale mam chorobę lokomocyjną i mnie zemdlilo, a teraz czekam w kolejce do restauracji, bo jestem mega głodna Tak na szybko - dziś 13+1, więc coś mi dzidzia przyspieszyła. Wszystko okej, serduszko 167 (nie wiem, czy to nie za dużo?). Lekarz taki mruk Ale co do płci, to wydaje mu się, że dziewczynka, więc mąż się do mnie nie odzywa Fotki wstawię, jak wrócę. Mogliśmy nagrać filmik za 90 zł, więc nie mogę się doczekać aż go odtworzymy. Pokaże Wam też wymiary obwodu głowy, bo takie poniżej średniej są, ale lekarz też nic nie mówił Jedynie mam jakąś kreskę w macicy, niezagrażająca dziecku, ale nie wie co to jest - do obserwacji. To tak na szybko. Dzięki za trzymane kciuki USG miałam przez brzuch. Bobo odbijało się nóżkami, ale tak to mało ruchliwe
Rozumiem cię doskonale .A co do udzielania się na forum to ja odzywalam się rzadko czekałam na prenatalne. Jak wiecie wyszły źle chciałabym udzielać się więcej ale czekałam ciagle na wątek prywatny. Mam wiele myśli z ktorymi chciałabym się z wami podzielic ale głupio mi pisać jak wiem że każdy może to przeczytać.
Nic nie czułam tak jak zawsze przy dopochwowymja tez mam 15 lutego połówkowe :-) to będzie u mnie plus minus 20-21 tydzień :-) a powiedz mi czy jak miałaś usg dopochwowe i badanie szyjki to coś Cię bolało ? Czułaś jakiś dyskomfort? Czy tak jak zawsze przy dopochwowym usg?:-)
No zaczęłam czytać w aucie, ale mam chorobę lokomocyjną i mnie zemdlilo, a teraz czekam w kolejce do restauracji, bo jestem mega głodna Tak na szybko - dziś 13+1, więc coś mi dzidzia przyspieszyła. Wszystko okej, serduszko 167 (nie wiem, czy to nie za dużo?). Lekarz taki mruk Ale co do płci, to wydaje mu się, że dziewczynka, więc mąż się do mnie nie odzywa Fotki wstawię, jak wrócę. Mogliśmy nagrać filmik za 90 zł, więc nie mogę się doczekać aż go odtworzymy. Pokaże Wam też wymiary obwodu głowy, bo takie poniżej średniej są, ale lekarz też nic nie mówił Jedynie mam jakąś kreskę w macicy, niezagrażająca dziecku, ale nie wie co to jest - do obserwacji. To tak na szybko. Dzięki za trzymane kciuki USG miałam przez brzuch. Bobo odbijało się nóżkami, ale tak to mało ruchliwe
A no i 7 cm szczęścia
Gratulacje wspaniałe wieści!
reklama
Anuszka272
Moderator
otóż to i nie tylko ta jedna bo wylapalam chyba takie trzyTytaj np była dziewczyna u nas na lipcowkach może dziewczyny ja pamiętają te które są już od początków miała chyba w na imię Daria bo miała coś z tym imieniem w nicku cały czas costam pisała a nagle przestała się wg odzywać. Podkusiło mnie sprawdzić i przeszła na jakiś inny wątek o troszke innej tematyce nawet i do dzisiaj nie ma od niej żadnego wpisu tytaj to conajmniej miesiąc minol