reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Ale super wieści dzisiaj, a zdjęcia z USG jakie piękne ! Gratulacje dziewczyny. Teraz chyba wizyty rzadziej, ja tez ostatnia u gina miałam 22.12 a najbliższa mam 16.01 ❤️I nie mogę się doczekać oczywiście .
Chyba pod koniec 2 trym dopiero wizyty co 2 tygodnie 🙈😄 ale ja się umawiam przez aplikację lub wcrejestracji wiec co 3 tygodnie mi wychodzi na cwaniaka 😄😄😄

reklama
Po co chcesz to zgłaszać do kadr skoro nie masz l4?
Np po to żeby zgłosić że jest się w ciąży. Moje kadry prosiły o zaświadczenie potwierdzające ciążę. . Nie mogę według prawa zostawać na nadgodzinach, pracować w dni wolne np 6 stycznia - u mnie się wtedy pracuje bo firma jest amerykańska. Wyjśc prywatnych związanych z badaniami nie trzeba odrabiać ;) po to u mnie przynajmniej kadrom ta informacja

Do góry