reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Wiecie że ja dopiero mam wizytę 19-go stycznia 🙈 to niby 3tyg od prenetalnych a ciągnie się jak wieczność 😭

Ja miałam prenatalne 5.01 u mojego prywatnego, a następna 31.01 😵‍💫 wiem jakie to uczucie, od wizyty do wizyty trwa jak cały kwartał 🙈😂
Ja zadzownilam dziś do lekarza do którego chodzę na NFZ i na 23.01 się udało 😁

Gratuluję Dziewczyny super wieści 😍odebrałam wyniki z dzisiejszego pobrania i tak jak z morfologia super, i tsh dzielnie się trzyma na poziomie 1.7, tak widzę że z moczem średnio :-/ wyszły mi jakieś liczne bakterie w polu widzenia, wiec pewnie stąd u mnie ten dyskomfort i pewnie w środę dostanę antybiotyk 🤷‍♀️🤷‍♀️ech jak nie urok to.... 😉

Gratuluję Dziewczyny super wieści 😍odebrałam wyniki z dzisiejszego pobrania i tak jak z morfologia super, i tsh dzielnie się trzyma na poziomie 1.7, tak widzę że z moczem średnio :-/ wyszły mi jakieś liczne bakterie w polu widzenia, wiec pewnie stąd u mnie ten dyskomfort i pewnie w środę dostanę antybiotyk 🤷‍♀️🤷‍♀️ech jak nie urok to.... 😉

Ważne, ze morfologia i tsh w normie. Słyszałam, ze w ciąży często potrafią się przypałętać jakieś bakterie czy infekcje tam :( to samo tyczy się okolic intymnych w ciąży. Jakiś łagodny antybiotyk może wystarczy i będzie dobrze :)

Czy wasi mężowie mogą z wami wchodzić do gabinetu? Ja ostatnio pytałam mojego gin to na NFZ nie ale prywatnie nie ma problemu 🙈

reklama
Do góry