Anuszka272
Moderator
Wiecie że ja dopiero mam wizytę 19-go stycznia to niby 3tyg od prenetalnych a ciągnie się jak wieczność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiecie że ja dopiero mam wizytę 19-go stycznia to niby 3tyg od prenetalnych a ciągnie się jak wieczność
Ja miałam prenatalne 5.01 u mojego prywatnego, a następna 31.01 wiem jakie to uczucie, od wizyty do wizyty trwa jak cały kwartał
Ja zadzownilam dziś do lekarza do którego chodzę na NFZ i na 23.01 się udało
Ja też prenatalne w czwartek 10:45Ja mam w czwartek prenatalne 10:45 a w piątek zwykła wizyta
Doczekać się nie mogęJa też prenatalne w czwartek 10:45
Gratuluję Dziewczyny super wieści odebrałam wyniki z dzisiejszego pobrania i tak jak z morfologia super, i tsh dzielnie się trzyma na poziomie 1.7, tak widzę że z moczem średnio :-/ wyszły mi jakieś liczne bakterie w polu widzenia, wiec pewnie stąd u mnie ten dyskomfort i pewnie w środę dostanę antybiotyk ech jak nie urok to....
U mnie wizyty na NFZ raz w miesiacu. Byłam 22.12 to teraz 26.01Ja miałam prenatalne 5.01 u mojego prywatnego, a następna 31.01 wiem jakie to uczucie, od wizyty do wizyty trwa jak cały kwartał
Ja zadzownilam dziś do lekarza do którego chodzę na NFZ i na 23.01 się udało
Czy wasi mężowie mogą z wami wchodzić do gabinetu? Ja ostatnio pytałam mojego gin to na NFZ nie ale prywatnie nie ma problemu