reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Jestem po prenatalnym i wszystko jest takie piękne 🥰🥰🥰🥰
Dostaliśmy parę zdjęć, ale mąż ma na telefonie ich mnóstwo + filmiki.
Bobas przyspieszył z 12+1 na 12+4. Ma 6,05 cm, wyglądało na ekranie cudownie.
Przezierność wyszła 0,74 i lekarz mówił, że im mniej tym lepiej. Kość nosowa 0,30 cm, też ponoć idealnie. Jestem w szoku jak dokładnie widać to wszystko, przepływy, tętnice. Co do płci, powiedział tylko, że obstawia dziewczynkę, jak już go przycisnęłam do muru. Nie chciał na razie sugerować płci, stwierdził że za wcześnie. Przed badaniem miałam ciśnienie 150/120 🤣🤣 po badaniu 126/86. Dodaję podgląd maleństwa ;)
Super ❤️ O, to mąż się pewnie ucieszył, że może być dziewczynka 😅😅 Gratuluję, czekałam na Twoje wieści ❤️

@Miętusek gratuluje !!

I ja melduje się po badaniach. Jestem 10 lat młodsza jak nerwy opadły. Ponoć wszystko ok. Lekarz tragedia taki buc że szok. Nic się nie mogłam zapytać..wyniki PaPpa do 2 tygodni. Dziś 12t5 d. Maleństwo ma 6.5cm. Kosc nosową obecna, NT 1.69, serduszko biło 150ud/min także zwolniło.
Nie wiemy kto mieszka w brzuszku bo lekarz stwierdził, że dziś się tym zajmować nie będzie...no mówię Wam porażka....Mnie sie wydawało że było widać dzyndzelka😊

Super ❤️ O, to mąż się pewnie ucieszył, że może być dziewczynka 😅😅 Gratuluję, czekałam na Twoje wieści ❤️
Tak, mąż się ucieszył 😍 i na pewno będzie miał satysfakcję, że on miał lepsze przeczucia niż ja 😅 kurczę, dopiero za ponad miesiąc mi potwierdzi płeć, nie wiem jak wytrzymam. Ale jest plus, nie będę nic kupować ;)
Teraz czekam na wieści od Ciebie, Środa już niedługo.

A tu nasza kruszynka.

Załączniki

• 16732668619025937222243934214163.jpg
    16732668619025937222243934214163.jpg
    970,2 KB · Wyświetleń: 71
@Miętusek gratuluje !!

I ja melduje się po badaniach. Jestem 10 lat młodsza jak nerwy opadły. Ponoć wszystko ok. Lekarz tragedia taki buc że szok. Nic się nie mogłam zapytać..wyniki PaPpa do 2 tygodni. Dziś 12t5 d. Maleństwo ma 6.5cm. Kosc nosową obecna, NT 1.69, serduszko biło 150ud/min także zwolniło.
Nie wiemy kto mieszka w brzuszku bo lekarz stwierdził, że dziś się tym zajmować nie będzie...no mówię Wam porażka....Mnie sie wydawało że było widać dzyndzelka😊
Gratulacje dobrych wieści! 🥰

@Miętusek gratuluje !!

Cieszę się, że już po i że na USG wszystko dobrze wyszło 😀

reklama
@Miętusek gratuluje !!

Najważniejsze że wszystko dobrze ❤️ ale fakt tacy lekarze bez empatii dla mnie to porażka 🤦 po co wgl pracują w tym zawodzie to ja nie wiem 🤷

Do góry