reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Są procedury i trzeba dwa razy ze względu, że w Labolatorium mogli się pomylić. I przykładowo tez dwa razy trzeba potwierdzić brak HIV i coś jeszcze.

W takim razie powtórzę, dzięki za odpowiedzi 😊 jutro pojadę od razu, bo i tak chciałam dać mocz do badania, bo już się zbieram od świąt, żeby powtórzyć 🫣

reklama
Jak nie ma problemu żadnego to i basen i ćwiczenia można samemu wykonywać w domku lub chodzić na fitness. Trzeba tylko je sobie ustalić do swoich możliwości. Ćwiczenia w naszym stanie i rozciagajace i na kręgosłup mile widziane 🥰

Ja już się nie mogę doczekać lata jak z córką wejdę do basenu i przez cały dzień nie wyjdę 😂 chyba że czerwiec będzie tak paskudny jak w tym roku 🤦 co do krwi ja zawsze miałam tylko raz robioną i jest bez zmian... W karcie honorowego dawcy która miałam zakładana w 18rż też mam taką...

Dziewczyny a tak z innej beczki, chociaż w zasadzie jest to niestety powiązane z Basenem, czy którejś z Was w wymazie w tej albo poprzedniej ciąży wyszła ureoplasma? Bo mnie niestety tak i trochę mnie to niepokoi... Moja lekarkę mniej, bo ponoć wyszło niedużo, ale jednak 🤷‍♀️🤷‍♀️

Witam Was w tą pochmurną niedzielę. Właśnie wróciliśmy z kolędowania mojego
Przedszkolaka😊

Pytanie mam do Dziewczyn, które noszą dziewczynki w brzuszkach- czy faktycznie macie ochotę ma słodkie?

reklama
Do góry