reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Są procedury i trzeba dwa razy ze względu, że w Labolatorium mogli się pomylić. I przykładowo tez dwa razy trzeba potwierdzić brak HIV i coś jeszcze.

W takim razie powtórzę, dzięki za odpowiedzi 😊 jutro pojadę od razu, bo i tak chciałam dać mocz do badania, bo już się zbieram od świąt, żeby powtórzyć 🫣

reklama
Jak nie ma problemu żadnego to i basen i ćwiczenia można samemu wykonywać w domku lub chodzić na fitness. Trzeba tylko je sobie ustalić do swoich możliwości. Ćwiczenia w naszym stanie i rozciagajace i na kręgosłup mile widziane 🥰

Ja już się nie mogę doczekać lata jak z córką wejdę do basenu i przez cały dzień nie wyjdę 😂 chyba że czerwiec będzie tak paskudny jak w tym roku 🤦 co do krwi ja zawsze miałam tylko raz robioną i jest bez zmian... W karcie honorowego dawcy która miałam zakładana w 18rż też mam taką...

Dziewczyny a tak z innej beczki, chociaż w zasadzie jest to niestety powiązane z Basenem, czy którejś z Was w wymazie w tej albo poprzedniej ciąży wyszła ureoplasma? Bo mnie niestety tak i trochę mnie to niepokoi... Moja lekarkę mniej, bo ponoć wyszło niedużo, ale jednak 🤷‍♀️🤷‍♀️

Witam Was w tą pochmurną niedzielę. Właśnie wróciliśmy z kolędowania mojego
Przedszkolaka😊

Pytanie mam do Dziewczyn, które noszą dziewczynki w brzuszkach- czy faktycznie macie ochotę ma słodkie?

reklama
Do góry