reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny zadzwonili. Niestety nie będzie szczesliwego happy endu. Mój syn ma wadę genetyczna. To jest aż niewiarygodne żeby mieć takiego pecha w życiu jeżeli chodzi o macierzyństwo.

Dziękuję Wam za wsparcie, dobre słowo i trzymanie kciuków. Muszę ochłonąć. Na pewno się odezwę ale teraz zrobie sobie przerwę.
Trzymajcie się cieplutko do usłyszenia.
Jest mi na prawdę z całego serduszka bardzo przykro. Cały czas miałam nadzieję, że jednak okaże się iż wszystko pójdzie w dobrym kierunku.
Ściskam mocno. Trzymaj się ciepło ❤️ 😞

Dziewczyny zadzwonili. Niestety nie będzie szczesliwego happy endu. Mój syn ma wadę genetyczna. To jest aż niewiarygodne żeby mieć takiego pecha w życiu jeżeli chodzi o macierzyństwo.

Dziękuję Wam za wsparcie, dobre słowo i trzymanie kciuków. Muszę ochłonąć. Na pewno się odezwę ale teraz zrobie sobie przerwę.

Kochana trzymaj się. Jesteś silna powiedziałabym najsilniejszą z nas wszystkich, mimo że cię nie znam jesteś dla mnie osobą którą będę chyba zawsze podziwiać za wytrwałość, siłę walki, siłę psychiki. 💪 ♥️

Trzymaj się, dużo siły dla was życzę. Ściskam mocno wirtualnie ❤️❤️❤️

@Pszczolka38 ja też jestem z Tobą cały czas myślami ❤️ wizyta u psychologa to bardzo dobry pomysł :-) będziesz mogła się otworzyć na spokojnie i wygadac bez krępacji 😘 Kochane, kiedy przechodzimy w końcu na ten priv? Po ostatnich prenatalnych czyli plus minus po 13 stycznia?🙂 Bo już straciłam rachubę :-)
Chyba 18 ktoś ma ostatnie.. ja mam 9 w pn i już jajko znoszę z napięcia...

Masakra z tymi testami papa. Moja koleżanka też mi opowiadała że miała przypadek w rodzinie gdzie kobieta dostała diagnozę w ciąży że dziecko ma wadę śmiertelna i jak się urodzi to umrze albo urodzi się martwe ale nie zrobiła amnio ani nigdy i dziecko urodziło się całkowicie zdrowe 10/10 i super się rozwija. Jak dla mnie USG by wystarczyło a pappa tylko żeby sprawdzić lozysko bez wyliczania żadnych ryzyk

reklama
Ja też mam 9 tego razem z pappa i jeszcze pani niedawno dzwoniła wywiad robila i zaczęłam myśleć i się nakrecac... Ale dzisiaj dziewczyny się rozpisalyscie z 45min czytałam i aż zglodnialam

Do góry