reklama
Miętusek
Moderator
Przytulamy Cię wirtualnie przykro mi, że dostałaś taką wiadomość.. I że ponownie spotyka Cię nieszczęście. Nie rozumiem dlaczego tak się dzieje, ile można znieśćDziewczyny zadzwonili. Niestety nie będzie szczesliwego happy endu. Mój syn ma wadę genetyczna. To jest aż niewiarygodne żeby mieć takiego pecha w życiu jeżeli chodzi o macierzyństwo.
Dziękuję Wam za wsparcie, dobre słowo i trzymanie kciuków. Muszę ochłonąć. Na pewno się odezwę ale teraz zrobie sobie przerwę.
Trzymajcie się cieplutko do usłyszenia.
Dziewczyny zadzwonili. Niestety nie będzie szczesliwego happy endu. Mój syn ma wadę genetyczna. To jest aż niewiarygodne żeby mieć takiego pecha w życiu jeżeli chodzi o macierzyństwo.
Dziękuję Wam za wsparcie, dobre słowo i trzymanie kciuków. Muszę ochłonąć. Na pewno się odezwę ale teraz zrobie sobie przerwę.
Tak mi przykro.. Ściskamy Cię mocno… ochłoń, odpocznij. Wiem, ze teraz potrzebujesz czasu, spokoju…Ale pamietaj, ze jeśli będziesz miała potrzebę się wygadać, popisać, wyrzucić coś z się to pisz tu, wszystkie chętnie pomożemy jak tylko możemy wirtualnie. Nie wiem co jeszcze mogę dodać. Jest mi cholernie przykro i bardzo Cię przytulam. Trzymaj się mocno Jesteś bardzo silną osoba.
Karolina_st
Fanka BB :)
O nieee, takich wiadomości nie powinno być. Tak strasznie współczujęDziewczyny zadzwonili. Niestety nie będzie szczesliwego happy endu. Mój syn ma wadę genetyczna. To jest aż niewiarygodne żeby mieć takiego pecha w życiu jeżeli chodzi o macierzyństwo.
Talala6
Bardzo mocno przytulam. To takie przykre i niesprawiedliwe... Nie wiadomo dlaczego niektórym życie takie daje w kość.. Bardzo Ci kibicowałam i trzymałam kciuki za happy end.. Wierzę,że cokolwiek się stanie to się podniesiesz. Pamiętaj o szukaniu pomocy i wsparcia, nie zostawaj z tym sama.Dziewczyny zadzwonili. Niestety nie będzie szczesliwego happy endu. Mój syn ma wadę genetyczna. To jest aż niewiarygodne żeby mieć takiego pecha w życiu jeżeli chodzi o macierzyństwo.
No to ja wam zrobię smaka na gołąbki .Właśnie skończyłam robić ,obiad na dwa dni mam z głowy .Mam dokładnie to samo!
Bardzo mi przykro do końca wierzyłam i liczyłam na cud .Życzę ci dużo siły na ten czas przed wami i liczę ,że jeszcze się do nas odezwiesz .Dziewczyny zadzwonili. Niestety nie będzie szczesliwego happy endu. Mój syn ma wadę genetyczna. To jest aż niewiarygodne żeby mieć takiego pecha w życiu jeżeli chodzi o macierzyństwo.
aneta85aneta
Ja właśnie też zrobiłam i też mam obiad na dwa dniNo to ja wam zrobię smaka na gołąbki .Właśnie skończyłam robić ,obiad na dwa dni mam z głowy .
reklama
aneta85aneta
Powiem Ci, że zauważyłam te uczucia głodu przychodzą okresowo, przynajmniej ja mam tak że 2/3 dni głodna a później z tydzień normalnościZrobiłam to spaghetti, zjadłam, a za 15 minut znowu zgłodniałam i zrobiłam sobie płatki z mlekiem(!).. teraz znów jestem głodna.. chyba wolałam mój brak apetytu, przynajmniej nie powiększałam swojego obwodu