reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Moja lekarka mówiła ze narazie mam wg nie myśleć narazie o witaminach aż do wizyty równo w 10 gdzie poleciła konkretne jakie mam brać ale ja mam odczucie ze ona myślała ze nie donoszę tej ciazy . Inny lekarz w 7 tyg mówił żebym kupiła jakieś sobie jakiekolwiek
Mi mówił lekarz, że kwas foliowy to podstawa, ale by kupić sobie witaminy dla kobiet w ciąży (obojętne jakie-nie reklamował). Przy pierwszej ciąży inny lekarz mówił, że kwas foliowy nie trzeba, ale i tak łykałam i witaminy dla ciężarnych brałam.

Ja pierdziele ... Nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam tak nos zawalony 😢😢😢 głowa mi normalnie pęka. .. nie tyle głowa co okolice czoła ... Wiem że to zatoki ... 😔 Nawet nie mam sił wstać z łóżka ... Nie chce brac leków przeciwbólowych ... Wiem że można paracetamol , Apap ... Ale chce uniknąć tego ... Czekam aż mąż wróci z pracy zrobi ciepła herbatkę i zrobię inhalację... Bojku żeby przeszło i obeszło się bez innych leków. .. 🙏🙏🙏 miałam sama jechać do apteki ale tak szybki jak wstałam , tak szybko się położyłam ... Byle mnie bardziej nie rozłożylo 🙏🙏🙏🙏
Czosnek z mlekiem 2xdziennie , inhalacja, polecam Irygator do noska (przepłukuje zatoki), rutinoscorbin, dużoooo picia i odpoczynek. U mnie od piątku coś się zaczynało, woda non stop z noska i zero oddychania nosem, nocki nie przespane, osłabienie, ból głowy -a dziś wody z noska mniej, coś przez nos dycham, głowa trochę lżejsza. Wyszła opryszczka na ustach i Sudocremem smaruję. Ogólnie lepiej dziś. Kuruj się i zdrowiej.

Czosnek z mlekiem 2xdziennie , inhalacja, polecam Irygator do noska (przepłukuje zatoki), rutinoscorbin, dużoooo picia i odpoczynek. U mnie od piątku coś się zaczynało, woda non stop z noska i zero oddychania nosem, nocki nie przespane, osłabienie, ból głowy -a dziś wody z noska mniej, coś przez nos dycham, głowa trochę lżejsza. Wyszła opryszczka na ustach i Sudocremem smaruję. Ogólnie lepiej dziś. Kuruj się i zdrowiej.
Dziękuję. ❤️❤️ Dziś jest o niebo lepiej 😻
Spałam prawie całą noc , bez bólu i zatkanego nosa 😻😻
Zaraz jadę do apteki po leki ( dziś już wstać mogę z łóżka 😁) i oczywiście ciągle inhalacje .

reklama
Super, że się udało ;) pierwszy raz najgorszy, potem już wiesz gdzie szukać. Też Ci pokazywało różne wartości tętna na zmianę? A podczas słuchania serduszka nic się nie wyświetlało?
Tak, dokładnie. Tylko słychać serduszko dziecka, a wartość pokazuje przy moim. Albo czasem jak oddalę, to też przez chwilę pokazuje np. 30, a potem znika 👍 No niestety mnie to urządzenie teraz tak fascynuje, że aż cały czas korci. 🙈 Żałuję, że tak długo się nad nim zastanawiałam 😂😂 Warto. 👍 W dodatku martwiłam się o bobo, bo przez ostatnie dni chorowałam 🙈 A to mnie jednak uspokoiło. 🤷🏻‍♀️ Podjadę z tym dzisiaj do mamy i ostatni raz tego dnia włączę jej serce wnuka, a potem wstrzymam się parę dni 😂 bo też dostanę szlaban od męża 😂😂🙈
Zaczęłam krwawić ☹️ mąż mnie zaraz wiezie na IP. Serduszko na szczęście bije sprawdziłam detektorem. Boję się 😭
Trzymaj się, Pszczółko ☹️😣 Trzymamy mocno kciuki za Ciebie i Twoje waleczne maleństwo 👊👊 Może jakiś nieszczęsny krwiaczek, teraz sporo w organizmie zachodzi zmian hormonalnych. Albo nadżerka. Musi być dobrze 😉

Do góry