reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Oby wszystkie z nas rozpakowały się szczęśliwie. Szyjki były długie i twarde a maluchy zdrowe. Ja dziś już jestem rok starsza. Dziś kończę 35 lat i łapie się na bezpłatne badania prenatalne 🤣

Dziewczyny wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Oby wszystkie z nas rozpakowały się szczęśliwie. Szyjki były długie i twarde a maluchy zdrowe. Ja dziś już jestem rok starsza. Dziś kończę 35 lat i łapie się na bezpłatne badania prenatalne 🤣
Wszystkiego najlepszego w takim razie 😘 a wiek to tylko liczba 😉
Ja bym jeszcze chętnie pospała ale młoda ma zupełnie inne plany 🙈 tak więc czekam na śniadanie niespodziankę ❤️ cudowne mam dziecko 🙂

Wszystkiego co najlepsze w 2023 roku, i oby był dla nas wszystkich najszczęśliwszym rokiem z naszymi zdrowymi bobaskami w ramionach i pełen samych dobrych wiadomości. Co do objawów to u mnie 13 tc dziś i też już ustąpiły, oby to nie zwiastowało niczego złego.

Cześć wszystkim w 2023 :) ja balowałam do 00,45 "aż" 🙈😄😄 . Jeśli chodzi o objawy to u mnie wszystko zniknęło lekko piersi tkliwe ale to już 13+2 wiec chyba taki etap, nie mam siły juz schizowac i zastanawiac sie nad tym🙄😉😁🙈 jesteśmy u mojej bliskiej kuzynki ktora ma 2miesieczna córeczkę i synka trochę mnie uspokoiła, już dwie ciąże ma za sobą

Dziewczyny cieszcie się z odpuszczenia objawów... Bo mi od wtorku znów codziennie nie dobrze i to tak że najchętniej bym zwymiotowała byle by przeszło... Dodatkowo wieczorem zaparcia i ból taki że głowa mała 🤦 także każda ciąża i na jak widać więc nie ma co się stresować 😘

A ja wieczorami mam tak wzdęty brzuch jak w 6 miesiącu 🙈 rano lekkie wybrzuszenie prawie nie widoczne a wieczorem balon 🙈🙈 do tego przeziębienie mi nie odpuszcza. W środę prenatalne i zaczynam czuć stres..

Witam również w Nowy Rok 🎉
Ja wytrzymałam do 1:30 jakoś i tez się dziwiłam, tez bez drzemki, trochę w kuchni spędziłam na przygotowywaniu wszystkiego i jak przyszli znajomi to mnie strasznie plecy bolały, ale jak posiedziałam dłuższa chwile to było Ok.

Co do objawów to u mnie na pewno lepiej niż było, aczkolwiek czasem rano zdarza się wymiotowanie po napiciu soku czy herbaty.. i zwracam tylko picie albo ślinę nic więcej. Apetyt u mnie dalej słaby i nadal dużo rzeczy mi śmierdzi, głównie nabialowe rzeczy typu jogurt naturalny, twaróg, masło, ser.. Czasem lepiej czasem gorzej, ale wiem ze za mało jem. Ktoś ma podobny problem z jedzeniem ?
Martwię się, żebym dostarczyła wszystkiego co potrzebne dla Fasolki.

Co do cycków to raz bolą , a raz bardz minimalnie, praktycznie tlyko przy dotyku albo same sutki, bo one jednak są wrażliwe.

4 dni do wizyty!
Kto w tym tygodniu tez ma wizytę ? 🙏🍀

reklama
A ja wieczorami mam tak wzdęty brzuch jak w 6 miesiącu 🙈 rano lekkie wybrzuszenie prawie nie widoczne a wieczorem balon 🙈🙈 do tego przeziębienie mi nie odpuszcza. W środę prenatalne i zaczynam czuć stres..
U mnie to paskudne przeziębienie powoli przechodzi, został mi tylko kaszel, ale lżejszy.. za ponad tydzień mam prenatalne i teraz strasznie się stresuję i schizuję po tej infekcji, czy będzie dobrze... 😱

Ja też mam wzdęty brzuch, już się przyzwyczaiłam 😂 Na szczęście według innych to tak dzidziuś rośnie (mąż się cieszy, że brzuch większy 😂) i już dałam sobie spokój z tłumaczeniem, że halo, to są gazy i bobo jest dużo niżej 😂😂

Do góry