Hej dziewczyny ! Ja powiedziałam do 2 , 2.30 byliśmy w domciu mi bobas tez odpuścił, dziś pierwszy raz nie wymiotowałam. Czyżby super wejście w 2023 serduszka rano wysłuchałam, jestem spokojna . Jutro prentalne na 17Noe czuje narazie stresu , raczej ekscytacje
reklama
Hej dziewczyny ! Ja powiedziałam do 2 , 2.30 byliśmy w domciu mi bobas tez odpuścił, dziś pierwszy raz nie wymiotowałam. Czyżby super wejście w 2023 serduszka rano wysłuchałam, jestem spokojna . Jutro prentalne na 17Noe czuje narazie stresu , raczej ekscytacje
To za wczasu trzymamy kciuki
Miętusek
Moderator
Ja również witam wszystkich w 2023 roku! Niech to będzie piękny rok dla nas
Czy tylko ja imprezowałam do 5.00? Dokładnie 5:02 wyszliśmy od znajomych...
Było sporo tańców, cycki mnie bolały, miałam wzdęty brzuch, ale było bardzo fajnie
Odkryłam mega wino musujące z Barcelony (kupione w Auchan za około 30 zł). Jest przezajebiste. Dodaję zdjęcie, bo naprawdę warto spróbować. Ja go będę pić chyba nawet jak już nie trzeba będzie unikać procentów winko może nie smakować zwolennikom słodkiego Piccolo
Było sporo tańców, cycki mnie bolały, miałam wzdęty brzuch, ale było bardzo fajnie
Odkryłam mega wino musujące z Barcelony (kupione w Auchan za około 30 zł). Jest przezajebiste. Dodaję zdjęcie, bo naprawdę warto spróbować. Ja go będę pić chyba nawet jak już nie trzeba będzie unikać procentów winko może nie smakować zwolennikom słodkiego Piccolo
Załączniki
Anuszka272
Moderator
Wow zazdro my siedzieliśmy do 3 i już zapałki w oczy wkładałam poszłam młoda usypiać przed 2 to liczyłam po cichu że już nie wstanę ale nie chciałam wyjść na jedzeJa również witam wszystkich w 2023 roku! Niech to będzie piękny rok dla nas
Wow zazdro my siedzieliśmy do 3 i już zapałki w oczy wkładałam poszłam młoda usypiać przed 2 to liczyłam po cichu że już nie wstanę ale nie chciałam wyjść na jedze
Ja miałam kryzys o 21:00 myslalam, zd pójdę na drzemke, na szczęście przeszło szybko i do tej 1:30 twardo siedziałam
Karka_Krk
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny, u mnie z racji awanturki w domu i moich histerio ryków, poszłam spać o 22, obudziły mnie wystrzały o północy i oczywiście schizy czy przez te moje ryki dziecku nic nie jest, bo mnie kłuło z prawej strony brzucha tam gdzie jest Bobo, noga znowu mnie bolała od kostki do biodra Muszę zapytać gina czy to normalne W każdym razie melduje Wam, ze żyje i obiecuje dziś już nie ryczeć!
patka_12
Zaciekawiona BB
Dobrze to słyszeć Karka
Tak czytam wasze komentarze i chyba jestem jedyna która o 21 zaliczyła zgona i spala aż do 7
Mimo że jestem 11+2 też moje mdłości jakby delikatnie ustąpiły, na pewno czuje się trochę lepiej niż wcześniej ale za to śpię jak dziecko przebudziłam się kilka razy tej nocy bo miałam okropne kłucia kiedy przewracalam się z boku na bok, ale myślę że to dlatego że wczoraj trochę w domu za dużo się poruszałam przy sprzątaniu..
Tak czytam wasze komentarze i chyba jestem jedyna która o 21 zaliczyła zgona i spala aż do 7
Mimo że jestem 11+2 też moje mdłości jakby delikatnie ustąpiły, na pewno czuje się trochę lepiej niż wcześniej ale za to śpię jak dziecko przebudziłam się kilka razy tej nocy bo miałam okropne kłucia kiedy przewracalam się z boku na bok, ale myślę że to dlatego że wczoraj trochę w domu za dużo się poruszałam przy sprzątaniu..
reklama
Wy też macie dzisiaj taką piękną, wiosenną pogodę? Aż dzisiaj po obiedzie się wybiorę na krótki spacerek, tak mnie kusi
U nas tak wieje, ze głowę może oberwać a niby 13 na plusie pokazuje.. słońca brak.. a za półtora tygodnia ma być -18
Życzę wszystkim miłej Noworocznej Niedzieli