reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2023

Hej dziewczyny ! Ja powiedziałam do 2 , 2.30 byliśmy w domciu :) mi bobas tez odpuścił, dziś pierwszy raz nie wymiotowałam. Czyżby super wejście w 2023 :D serduszka rano wysłuchałam, jestem spokojna . Jutro prentalne na 17❤️Noe czuje narazie stresu , raczej ekscytacje

reklama
Ja również witam wszystkich w 2023 roku! Niech to będzie piękny rok dla nas 🤰

Czy tylko ja imprezowałam do 5.00? Dokładnie 5:02 wyszliśmy od znajomych... 😅
Było sporo tańców, cycki mnie bolały, miałam wzdęty brzuch, ale było bardzo fajnie ;)

Odkryłam mega wino musujące z Barcelony (kupione w Auchan za około 30 zł). Jest przezajebiste. Dodaję zdjęcie, bo naprawdę warto spróbować. Ja go będę pić chyba nawet jak już nie trzeba będzie unikać procentów 😁 winko może nie smakować zwolennikom słodkiego Piccolo :p

Załączniki

• IMG_20230101_121917.jpg
    IMG_20230101_121917.jpg
    135,9 KB · Wyświetleń: 59
Ja również witam wszystkich w 2023 roku! Niech to będzie piękny rok dla nas 🤰

Czy tylko ja imprezowałam do 5.00? Dokładnie 5:02 wyszliśmy od znajomych... 😅
Było sporo tańców, cycki mnie bolały, miałam wzdęty brzuch, ale było bardzo fajnie ;)

Odkryłam mega wino musujące z Barcelony (kupione w Auchan za około 30 zł). Jest przezajebiste. Dodaję zdjęcie, bo naprawdę warto spróbować. Ja go będę pić chyba nawet jak już nie trzeba będzie unikać procentów 😁 winko może nie smakować zwolennikom słodkiego Piccolo :p
Wow zazdro 😉 my siedzieliśmy do 3 i już zapałki w oczy wkładałam 😂 poszłam młoda usypiać przed 2 to liczyłam po cichu że już nie wstanę ale nie chciałam wyjść na jedze 🙈

Cześć Dziewczyny, u mnie z racji awanturki w domu i moich histerio ryków, poszłam spać o 22, obudziły mnie wystrzały o północy i oczywiście schizy czy przez te moje ryki dziecku nic nie jest, bo mnie kłuło z prawej strony brzucha tam gdzie jest Bobo, noga znowu mnie bolała od kostki do biodra 🤷‍♀️ Muszę zapytać gina czy to normalne 🤷‍♀️ W każdym razie melduje Wam, ze żyje i obiecuje dziś już nie ryczeć!

Dobrze to słyszeć Karka 😊

Tak czytam wasze komentarze i chyba jestem jedyna która o 21 zaliczyła zgona i spala aż do 7 🤣🤣

Mimo że jestem 11+2 też moje mdłości jakby delikatnie ustąpiły, na pewno czuje się trochę lepiej niż wcześniej ale za to śpię jak dziecko 😅 przebudziłam się kilka razy tej nocy bo miałam okropne kłucia kiedy przewracalam się z boku na bok, ale myślę że to dlatego że wczoraj trochę w domu za dużo się poruszałam przy sprzątaniu..

reklama
Do góry