Violk4
Fanka BB :)
Trzymam kciukiZwykła wizytę, prenatalne mam jutro w 13+3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiZwykła wizytę, prenatalne mam jutro w 13+3
Ja z kolei martwię się czy to nie za późno także wiesz jesteśmy zbyt przewrażliwione, myśle ze u Ciebie termin byl tez ok, bo jednak są widełki od 11+ do 13+, mnie na zwykłej wizycie przy 11+2 lekarka prowadząca była w stanie sprawdzić przeziernosc karkowa, wiec myśle ze na prenatalnych gdzie maja pewnie jeszcze lepszy sprzęt, było wszystko widać ok :-)No właśnie i nie wiem czy to nie było za szybko na prenatalne zaufałam lekarzowi i teraz nie wiem czy nie lepiej było iść na prenatalne tego 30go grudnia .
Wg OM 13+3 wg USG 12+3. W poprzedniej ciąży lekarz powiedział że jeżeli mnie to nie stresuje to można używać codziennie. Mi osobiscie detektor nie daje gwarancji, że wszystko będzie lub jest ok. Z córką rano serduszko pięknie biło a po południu na wizycie juz nie żyła. Myślę i czuję że będzie mnie to stresować, ale pewnie raz na jakiś czas będę używać. Oczywiście mną się proszę nie sugerować, bo ja jestem dziwnaSuper a który teraz jest tydzień u Ciebie?
Zastanawiam się jak często można używać detektor... U mnie jest jeszcze dosyć wcześniej i mam pewne obawy mimo, że posiada certyfikat i jest info o bezpieczeństwie stosowania. Będziecie stosować codziennie czy raczej raz na jakiś czas?
Ja jestem strasznie przewrażliwiona, to moja pierwsza ciąża.. nie wiem czego się spodziewać.Ja z kolei martwię się czy to nie za późno także wiesz jesteśmy zbyt przewrażliwione, myśle ze u Ciebie termin byl tez ok, bo jednak są widełki od 11+ do 13+, mnie na zwykłej wizycie przy 11+2 lekarka prowadząca była w stanie sprawdzić przeziernosc karkowa, wiec myśle ze na prenatalnych gdzie maja pewnie jeszcze lepszy sprzęt, było wszystko widać ok :-)
Mam dokładnie to samo, nic nie wiem i jestem cały czas zestresowana co wizytęJa jestem strasznie przewrażliwiona, to moja pierwsza ciąża.. nie wiem czego się spodziewać.
To miał być taki cudowny okres, a szczerze to ja w życiu w takim stresie nie żyłam jak od tych kilku tygodniu
Mam na 25.07Czy są tu już jakieś Mamy z terminem na lipiec 2023? U mnie testy już pozytywne, z OM termin na 7.07.2023, a dzisiaj jeszcze dla formalności beta pozdrawiam i czekam na Was!!
Takie moje smakiDziewczyny, jest po 21 i przedstawiam Wam moja pierwsza ciążowa zachciankę:
Mmmm, ale bym zjadłaDziewczyny, jest po 21 i przedstawiam Wam moja pierwsza ciążowa zachciankę:
Super, gratulacje Trzymam mocno kciukiCzy są tu już jakieś Mamy z terminem na lipiec 2023? U mnie testy już pozytywne, z OM termin na 7.07.2023, a dzisiaj jeszcze dla formalności beta pozdrawiam i czekam na Was!!